Vakantiepark Witterzomer
Midweek Drenthe

Midweek in Drenthe

  • Ontdek Drenthe tijdens een midweek
  • Kamperen & accommodaties
  • Geschikt voor jong én oud

Verblijf een midweek in Drenthe

Wilt u maximaal genieten van onze schitterende provincie? Boek dan een midweek weg naar Drenthe. Waarom een midweek? U heeft wat langer de tijd dan een weekendje en bovendien is het doordeweeks rustiger dan in het weekend. Dit maak het ideaal voor rustzoekers, fietsers, wandelaars, gepensioneerden en gezinnen met jonge kinderen. Voor een midweek in Drenthe kunt u het gehele jaar terecht op Vakantiepark Witterzomer. Met aangename temperaturen is onze camping 'the place to be' en in de herfst en winter zijn onze accommodaties juist zeer geliefd. Ook als u besluit een midweek in Drenthe last minute te boeken bent u van harte welkom. 

Zoek & boek een midweek weg in Drenthe ⬇️

Een midweek weg naar Drenthe

Of u nu verblijft in een hotelkamer, een safaritent, een bungalow of uw eigen kampeermiddel meeneemt, een midweek in Drenthe wordt een grandioos succes bij Witterzomer. Niet alleen zijn er veel verschillende verblijfsmogelijkheden, ook het aanbod faciliteiten is zeer uitgebreid. Waterpret in het zwembad of bij de zwemvijver, de gekste avonturen met het animatieteam, een gezinsuitje naar onze bowlingbaan en zo is er nog veel meer! En dat allemaal op een toplocatie: aan de rand van Assen, een levendige stad, maar toch in een natuurrijke omgeving. Kunt u zich een betere locatie bedenken voor een midweek weg in Drenthe? Wij niet!

Vakantiepark Witterzomer:

  • Centraal in Drenthe
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Ideale wandel- & fietslocatie
  • Voor jong & oud
  • Rust, ruimte & natuur

Wat te doen tijdens een midweek in Drenthe?

Ontdek op uw gemak de omgeving tijdens een fietstocht of wandeling. Op korte afstand van Witterzomer ligt het Nationale Park Drents-Friese Wold, waar u eindeloos kunt fietsen of wandelen. Een midweek in Drenthe met uw gezin? Dan is het Avonturenpad op ons vakantiepark een echte aanrader. Een dagje naar de dierentuin, in dit geval Wildlands Adventure Zoo Emmen, vinden de kids ook altijd leuk. Kent u Borger al? Dit is waar u het Hunbedcentrum vindt en in de omgeving liggen maar liefst 16 hunebedden. Een uniek inkijkje in de geschiedenis! Een midweek weg in Drenthe staat bol van de cultuur, natuur en leuke uitstapjes. Dat kunt u alleen zelf beleven!

Ligging Witterzomer

Ontdek onze tips op het gebied van fietsen & wandelen: