Hotel Drenthe

Kom naar vakantiepark Witterzomer wanneer u op zoek bent naar een hotel Drenthe! Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving nabij Assen, in hartje Drenthe. De hotelkamers van ons vakantiepark hebben het gemak van een hotel met daarbij de faciliteiten van een vakantiepark in Drenthe!

Het hotel in Drenthe heeft een luxe uitvoering met een extra keuken, met koelkast en twee elektrische kookplaten. Vakantiepark Witterzomer is de ideale plek om al wandelend en fietsend de omgeving te verkennen! Het vakantiepark ligt midden in de natuur. Ons hotel Drenthe is ook ideaal voor een bezoek aan familie die op de camping verblijft.

 
 
 

Zoekt u een hotel in Drenthe? Witterzomer

Bij ons hotel heeft u het gemak van een hotelkamer met de faciliteiten van een vakantiepark. Onze mooie provinciehoofdstad Drenthe ligt op slechts 2,5 kilometer.U kunt van het hotel gemakkelijk een bezoek brengen aan het TT-circuit! De voordelen van het hotel:

Indeling

Het hotel is er in een standaard en een luxe uitvoering. De standaard kamers zijn voorzien van twee boxspringbedden, een zitje en ruime badkamer met douche en toilet.  De luxe kamers van het hotel Drenthe hebben bij de uitvoering extra: een keuken met koelkast en 2 elektrische kookplaten.

Komt u overnachten in ons hotel? Boek direct uw verblijf!