Vakantiepark Witterzomer
Vakantie Assen

Vakantie vieren in Assen

  • Vakantiepark in Assen
  • Kamperen & accommodaties
  • Kindvriendelijke faciliteiten

Een onvergetelijke vakantie in Assen

Bent u toe aan een onvergetelijke vakantie in Assen? Vakantiepark Witterzomer biedt veel mogelijkheden voor een perfecte vakantie in Drenthe. Witterzomer is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving in de Drentse provincie en heeft een ruim aanbod aan accommodaties en kampeermogelijkheden. Viert u vakantie in Assen dan kunt u vele uitstapjes maken. Zo ligt het welbekende TT Circuit Assen op slechts 5 km loopafstand, in het Drents Museum komt u meer te weten over de Drentse geschiedenis en in het indoor- en outdoorklimpark Pinokkio volgt u verschillende parcoursen op hoogte en klautert u tussen de bomen door. Tijdens uw vakantie in Assen staat ons recreatieteam in de vakantieperioden voor u en de kinderen klaar met een uitdagend en leuk activiteitenprogramma. Maar ook de andere kindvriendelijke faciliteiten op ons ruime vakantiepark zullen uw vakantie in Assen tot een succes maken. 

Sfeerimpressie vakantie in Assen bij Vakantiepark Witterzomer

Accommodatie huren bij Vakantiepark Witterzomer

Ons ruime vakantiepark biedt u een groot aanbod aan diverse accommodatiemogelijkheden. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 9 personen en met een groter gezelschap kunt u terecht in een van onze groepsaccommodaties voor 16 of 20 personen. Tevens zijn deze groepshuizen naast elkaar te reserveren. Een verblijf in een accommodatie bij Witterzomer zorgt voor net dat beetje meer comfort en luxe tijdens uw vakantie in Assen. De verschillende soorten accommodaties van Vakantiepark Witterzomer op een rijtje: 

  • Chalets
  • Lodges
  • Camphomes
  • Vakantiehuizen
  • Hotelkamers
  • Groepsaccommodaties

Kamperen midden in de natuur

Er zijn ook diverse kampeermogelijkheden bij Witterzomer. Zo kunt u uw eigen tent meenemen, een ingerichte tent of een trekkershut huren. U heeft vier typen kampeerplaatsen waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een verblijf op de standaardplaats dan heeft u een 6 ampère stroomvoorziening tot uw beschikking en kunt u terecht bij het centrale watertappunt. De plusplaats beschikt naast deze voorzieningen ook over een CAI-aansluiting. Op de comfortplaatsen maakt u gebruik van een 10 ampère elektriciteitsaansluiting, eigen watertappunt en er is uiteraard ook een CAI-aansluiting beschikbaar. De meest luxe kampeerplaats, een kampeerplaats met privé sanitair, beschikt over dezelfde faciliteiten als de comfortplaats maar heeft daarnaast een eigen unit met privé sanitair bestaande uit een wastafel, douche en toilet. Alle kampeerplaatsen zijn gemiddeld 100 m2 groot en omgeven door de groene natuur

Verken de Drentse omgeving

Een vakantie in Drenthe is niet geslaagd zonder een uitstapje te maken naar een van de vele trekpleisters in de omgeving. Met een bezoekje aan de hunebedden duikt u vele jaren terug in de tijd. Kinderen beleven de tijd van hun leven in speelpark Ballorig en in het Veenpark in Barger-Compascuum wordt de leefwijze van de turfstekers nagespeeld en kunt u een kijkje nemen in een ouderwetse plaggenhut. De provincie Drenthe wordt gekenmerkt door haar vele heidevelden en bossen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. 

Faciliteiten Vakantiepark Witterzomer

Naast de omgeving zijn ook de faciliteiten op Vakantiepark Witterzomer uitstekend en bovendien kindvriendelijk. In de indoor speeltuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen en op de bowlingbaan kunt u met de hele familie terecht, want bowlen is voor iedereen. Ook aan sportieve activiteiten geen gebrek, het zwembad, de tennisbaan, sportvelden en de midget-golfbaan zijn uitstekend geschikt om uw mede-vakantiegangers eens uit te dagen voor een potje. Om vervolgens te genieten van een verfrissend ijsje of drankje op het terras bij onze Brasserie de Bosuil.

Omgeving

De Drentse omgeving is prachtig! Ontdek de veelzijdigheid van deze provincie tijdens uw vakantie in Assen!

Faciliteiten

Geen moment verveling bij Vakantiepark Witterzomer dankzij de vele faciliteiten voor jong en oud!