Vakantiepark Witterzomer
Groepsuitje Witterzomer

Groepsuitje Assen - Witterzomer Drenthe

Groepsuitje Assen

Volop speelplezier met vele speeltuinen en sportvelden, een uitdagend speelstrand én de mogelijkheid tot groepsactiviteiten. Dat maakt Witterzomer tot een ideale locatie voor een familiedag of kinderfeestje! Jong of oud, actief of recreatief, voor iedere groep wordt een passend arrangement geboden.

Familiedag

Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de actievelingen kunnen diverse groepsactiviteiten georganiseerd worden en de kinderen zullen zich heerlijk uitleven in de vele speeltuinen. Voor een familiedag is Witterzomer een geweldige bestemming als groepsuitje Assen.

Kinderfeestje

Supergave feestjes met uren speelplezier op het park, lekker eten en een activiteit naar keuze! O.a.:
• Handboog schieten
• Midget-Putt
• Bowlen

Kom jij jouw kinderfeestje ook bij ons vieren?

Midget-Putt

Midgetgolf in een nieuw jasje met grote kunstgras putt-cirkels en nieuwe hindernissen. Uniek in Nederland en leuk voor jong en oud! Kom gezellig met de hele familie langs voor een potje midgetgolf

Groepschalet

Dé ideale locatie voor een familiedag en groepsuitje Assen! Een gezellige binnenruimte met bar, uitgebreide keuken én een overdekt terras. Centraal gelegen op het park, de kinderen zullen zich geen moment vervelen met een sportveld en speeltuin voor de deur. Het chalet is te huur per dag of dagdeel en op basis van zelfverzorging of catering. Bekijk onze groepschalets.

Vrijblijvende informatie aanvraag groepsuitje drenthe

Voor meer informatie neem contact met ons op!