Kinderfeestje organiseren?

Bij vakantiepark Witterzomer is er een fantastische mogelijkheid om een kinderfeestje te geven. Wij organiseren het kinderfeestje, zodat u niks hoeft te regelen. U kunt kiezen uit verschillende soorten kinderfeestjes, allemaal zijn het feestjes om NOOIT meer te vergeten.

Kinderfeestjes

Naast de gekozen activiteit kunnen de kinderen eindeloos spelen in de speeltuinen en op het speelstrand. Wij organiseren de volgende kinderfeestjes:

Avonturenpad (NIEUW!)

Op de ca. 3 km lange route word je meegenomen naar de oertijd en leer, ervaar en speel je net als Bonk & Bikkeltje, de oerbewoners van Witterzomer. Al klimmend en klauterend op berenjacht, eten bereiden en voor beesten zorgen, je komt het allemaal tegen!

Midget-Putt

Wie wordt de kampioen met midget-putt-golf?  Deze unieke vorm van midgetgolf combineert nieuwe hindernissen met grote putt-cirkels van kunstgras. Leuk voor jong en oud!

GPS Speurtocht

Aan de hand van een GPS gaan jullie op zoek naar verschillende punten waar vragen opgelost moeten worden. Pas als je alle punten gevonden hebt, kun je het raadsel ontcijferen.

Handboogschieten

Kinderen zullen zich vermaken met de handboog, wie kan dit het beste?

Oergolf

Dit is nog eens wat anders dan Boerengolf! Gewapend met een kei aan een stok en een bal gaan jullie het terrein van Witterzomer op. De bal moet niet in de welbekende holes, maar je moet er voor zorgen dat je in zo min mogelijk slagen een natuurlijk obstakel raakt.

Roekoe Speurtocht

Een hele speciale speurtocht waarbij je je speurneus niet thuis moet laten liggen. Gewapend met een vergrootglas en meetlat gaan jullie deze leuke route lopen, die jullie door het Pelinckbos en langs de Baggelhuizerplas leidt.

Spetter-Spatter

Kom lekker spetteren en spatteren in ons openlucht zwembad. Of houd je meer van het strand? Neem dan een duik in onze recreatievijver!

Meer informatie over kinderfeestjes

Feestpakket

Alle kinderfeestjes zijn inclusief het feestpakket:

  • De gekozen activiteit;
  • Entree Witterzomer;
  • Leuk aandenken voor alle kinderen;
  • Cadeautje voor de jarige;
  • Lekker eten: kindermenubox óf pannenkoeken versieren en ranja en een waterijsje
Neem contact op