Vakantiepark Witterzomer

Groepschalet | Vakantiepark Witterzomer

Groepschalet

Dé ideale locatie voor een familiedag! Centraal gelegen op het park, de kinderen zullen zich geen moment vervelen met een sportveld en speeltuin voor de deur.

Faciliteiten

Het Groepschalet is van alle gemakken voorzien! Binnen kun je met ca. 50 personen gezellig bij elkaar zitten. In de ruimte is een bar aanwezig, met daarbij een uitgebreide keuken voorzien van een kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser. Uiteraard is ook keukengerei en servies aanwezig! Daarnaast is zowel een dames- als herentoilet aanwezig. Aan de buitenzijde is een heerlijk overdekte veranda met steigerhouten meubelen.

Zelfverzorging of catering

Je kunt het Groepschalet huren op basis van zelfverzorging, waarbij je het eten en drinken zelf verzorgt. Zoek je toch iets meer gemak, dan is er de mogelijkheid voor catering (bijv. barbecue).

Voor een volledig verzorgde familiedag kun je ook terecht in ons restaurant Brasserie De Bosuil. Neem contact op voor de mogelijkheden. 
 

Groepsactiviteiten

Wanneer je het Groepschalet huurt mag je gebruik maken van de faciliteiten van het park. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de speeltuinen, sportvelden, zwembad en recreatievijver met zandstrand. Vanaf de veranda heb je zelfs zicht op een groot sportveld en ook de grote speeltuin is ook op zeer korte afstand. Naast deze faciliteiten kun je ook een groepsactiviteit bijboeken.
Bekijk de Groepsactiviteiten (PDF) >>

Overnachten

Ben je ook op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? Witterzomer biedt hiervoor diverse mogelijkheden van kamperen tot een vakantiehuis, van 2 tot 20 personen per accommodatie. Neem een kijkje op onze accommodatie-pagina!

Meer informatie

Het Groepschalet is te huur per dag, prijs en beschikbaarheid op aanvraag. Wil je meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar groepen@witterzomer.nl!

Loop virtueel door het Groepschalet:

Kom binnen!