Groepschalet

Dé ideale locatie voor een familiedag! Centraal gelegen op het park, de kinderen zullen zich geen moment vervelen met een sportveld en speeltuin voor de deur.

Faciliteiten

Het Groepschalet is van alle gemakken voorzien! Binnen kunt u met ca. 50 personen gezellig bij elkaar zitten. In de ruimte is een bar aanwezig, met daarbij een uitgebreide keuken voorzien van een kookplaat, koelkast, magnetron en vaatwasser. Uiteraard is ook keukengerei en servies aanwezig! Daarnaast is zowel een dames- als herentoilet aanwezig. Aan de buitenzijde heeft u een heerlijk overdekte veranda met steigerhouten meubelen.

Zelfverzorging of catering

U kunt het Groepschalet huren op basis van zelfverzorging, waarbij u het eten en drinken zelf verzorgt. Zoekt u toch iets meer gemak, dan is er de mogelijkheid voor catering (bijv. barbecue).

Voor een volledig verzorgde familiedag kunt u terecht in ons restaurant Brasserie De Bosuil. Neem contact op voor de mogelijkheden. 
 

Bekijk hier het Groepschalet Bekijk onze faciliteiten
 

Groepsactiviteiten

Wanneer u het Groepschalet huurt mag u gebruik maken van de faciliteiten van het park. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de speeltuinen, sportvelden, zwembad en recreatievijver met zandstrand. Vanaf de veranda heeft u zelfs zicht op een groot sportveld en ook de grote speeltuin is ook op zeer korte afstand. Naast deze faciliteiten kunt u ook een groepsactiviteit bijboeken.
Bekijk de Groepsactiviteiten (PDF) >>

Overnachten

Bent u ook op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? Witterzomer biedt hiervoor diverse mogelijkheden van kamperen tot een vakantiehuis, van 2 tot 20 personen per accommodatie. Neem een kijkje op onze accommodatie-pagina!

Meer informatie

Het Groepschalet is te huur per dag of dagdeel, prijs en beschikbaarheid op aanvraag. Wilt u meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar groepen@witterzomer.nl!

Bekijk ons aanbod
 

Loop virtueel door het Groepschalet:

Kom binnen!