Vakantiepark Witterzomer
Familiedag

Familiedag

Familiedag

Onbeperkte ruimte

Indien je een familiedag op Witterzomer organiseert kun je gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten van het park. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in één van de vele speeltuinen of het springkussen en bij mooi weer op het strand bij de recreatievijver. Het park leent zich ook uitstekend voor een wandeling of een mooie fietstocht in de omgeving. 

Lekker eten

Bij een dagje uit hoort natuurlijk een hapje eten en drinken. Een kop koffie met taart, een lunch of een buffet/BBQ, het is allemaal mogelijk! We hebben een aantal buffetsuggesties, maar uiteraard kan er ook iets naar uw wensen worden samengesteld. Desgewenst kan dit plaatsvinden in een aparte ruimte, waarvan jullie als groep de hele dag gebruik kunnen maken.

=> bekijk hier de arrangementen

Reactie

Graag willen we u laten weten, dat we een fantastisch fijne dag gehad hebben op Witterzomer. De ontvangst was heel geweldig, …de zeskampspelen waren ontzettend leuk, het eten en drinken enorm goed verzorgd en lekker. Ilse, onze spelleidster, deed het zeer professioneel!!! En oma was heel erg blij met de mooie bos bloemen. Zij heeft Bartje als wisseltrofee op de vensterbank staan. Heel heel veel dank!
Fam. Uringa

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact met ons op!