Gamma Racing Days TT baan Assen

In het 3e weekend van augustus wordt op de tt baan in Assen de Gamma Racing Days gehouden, een evenement wat veel bezoekers zal trekken.
Op vakantiepark Witterzomer kunt u overnachten vlakbij de tt baan Assen waar de Gamma Racing Days gehouden wordt.

Accommodaties Gamma racing days TT baan Assen

Zoekt u een vakantiehuis drenthe tijdens de Drentse Fiets4Daagse? Vakantiepark Witterzomer heeft een ruime keuze uit drenthe vakantiehuis. Zo kunt u kiezen uit een  vakantiehuis met uitzicht op een speeltuin en een bungalow die centraal op het park ligt. Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit een bungalow  voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. Bungalows met eigen tuin met meubilair en terras op het zuiden voor de mooie dagen zodat u lekker met een boek kunt bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of tijdens vakantieperiode doldwaze avonturen beleven met ons Recreatieteam. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Op ons vakantiepark zijn ook bungalows drenthe voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten van uw bungalow drente. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows drenthe beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Campingplaatsen Gamma Racing days TT baan Assen

Onze camping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen “prive sanitair”. Ook zijn er Comfortplaatsen op onze camping drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen.

Met de hele familie kamperen? Kom dan nu langs op onze camping drenthe, op de receptie helpen we u graag met het uitzoeken van het leukste veldje waar u met zijn allen kunt staan.

Boek een overnachting