Evenement-arrangementen

Naast de gewoonlijke arrangementen, biedt vakantiepark Witterzomer ook diverse arrangementen tijdens prachtige evenementen in Assen aan. De grootste evenementen van het jaar het WK Superbike, het populaire TT in Assen en de British Superbike. Naast deze grote jaarlijkse evenementen zijn er ook regelmatig andere festiviteiten. Er is altijd wat te doen! 

 
Moter TT-circuit

Onze accomodaties voor de TT zijn bijna vol!

Voor de TT van 2020 zijn de accomodaties bijna volgeboekt, bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze receptie 0592-393535.

Wilt u geen accomodatie boeken voor TT 2020, maar komen kamperen? Dan kunt u onderstaand contact formulier invullen en opsturen naar info@witterzomer.nl.

TT-formulier 2020

 

 

Faciliteiten Witterzomer

Wanneer u komt overnachten tijdens 1 van de evenementen op het TT circuit, heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. U kunt bijvoorbeeld midgetputten tussen de races van de TT door. Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver!

 
Bekijk alle arrangementen