Vakantiepark Witterzomer
TT-circuit Assen

Overnachten TT-circuit Assen

  • 2,5 km vanaf het TT circuit
  • Kamperen en accommodaties
  • Faciliteiten voor jong en oud

TT Assen

Verblijf tijdens de TT Assen in één van de accommodaties van vakantiepark Witterzomer. Witterzomer is op slechts 2,5 kilometer gelegen van het circuit en is perfect wanneer je graag de TT Assen wilt bijwonen. Er is een ruime keuze in accommodatiemogelijkheden die direct online te reserveren zijn.

TT Assen: kampeerplaats

Je kunt ervoor kiezen om je eigen tentje mee te nemen en te kamperen op één van onze vele kampeerplaatsen, maar je kunt ook een Safaritent, een trekkershut of een camphome huren. Zo hoeft je niet jouw eigen kampeergerei mee te nemen. Kampeerplaatsen reserveren op nummer kan alleen met aankomst het weekend in week voor de TT. Kom je later aan dan wijzen wij bij aankomst een plek aan waar je kunt kamperen.

TT Assen hotel: standaard en Luxe

Wanneer je graag wilt overnachten in een hotelkamer tijdens het TT Assen ben je bij ons vakantiepark aan het juiste adres. Het TT Assen hotel biedt een standaard hotelkamer en een Comfort hotelkamer. De Comfort hotelkamer heeft als extra dat er een kitchenette én veranda te vinden is. Het TT Assen hotel heeft een perfecte ligging ten opzichte van het TT-circuit.

Accommodaties bij Witterzomer