Gamma Racing Days Camping

De Gamma Racing Days komen er weer aan. Op 17 en 18 augustus strijkt het grootste auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa weer neer op het TT Circuit in Assen. En u hoeft er niets van te missen. Want u kunt tijdens de Gamma Racing Days op de camping van Vakantiepark Witterzomer verblijven.

Verblijf op Vakantiepark Witterzomer

Op Vakantiepark Witterzomer kunt u overnachten vlakbij de TT-baan Assen waar de Gamma Racing Days gehouden wordt. Zo kunt u zich de gehele dag of weekend vermaken op het circuit. Een goede overnachting ervaart u bij op onze camping Witterzomer. Hier kunt u kiezen uit een kampeerplaats of vakantiehuis. 

 
 
 

Accommodaties Gamma Racing Days

Zoekt u een vakantiehuis in Drenthe tijdens de Gamma Racing Days? Vakantiepark Witterzomer heeft een ruime keuze uit vakantiehuizen in Drenthe. Zo kunt u kiezen uit een vakantiehuis met uitzicht op een speeltuin of een bungalow die centraal op het park ligt. Ook zijn er diverse andere accomodaties, zoals lodges en huurtenten.

Alle bungalows hebben een eigen terras met meubilair op het zuiden. Zo kunt u lekker met een boek bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, of tijdens de vakantieperiode doldwaze avonturen beleven met ons recreatieteam. Als u met een groter gezelschap een overnachting boekt, dan kunt u tijdens het boeken aangeven dat u bij voorkeur naast elkaar geplaatst wilt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar uw huisdier welkom is.

Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen. Vanaf Vakantiepark Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen.

Op ons vakantiepark zijn ook vakantiehuizen voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, ze beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de tuin zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Campingplaatsen Gamma Racing Days

Onze camping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” (zonder stroom in de natuur) tot een luxe kampeerplek met uw eigen privé sanitair. Ook zijn er comfortplaatsen op onze camping. Heeft u niet de beschikking over een eigen tent, maar wilt u toch graag kamperen? Dan kunt u kiezen voor een van onze huurtenten op het terrein.

 
Boek een vakantie in Drenthe
 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.