Gamma racing days TT baan Assen bungalow

Op 17 en 18 augustus 2019 wordt op de TT baan in Assen de Gamma Racing Days gehouden, een evenement wat jaarlijks veel bezoekers trekt. Op vakantiepark Witterzomer kunt u overnachten vlakbij de TT baan Assen waar de Gamma Racing Days gehouden wordt.

Accommodaties Gamma racing days

Er zijn diverse accommodaties waar u uit kunt kiezen wanneer u wilt overnachten op ons vakantiepark. Zo kunt u naast een bungalow bijvoorbeeld overnachten in een vakantiehuis, en daar heeft u ook nog weer de keuze uit diverse huizen. Naast vakantiehuizen hebben wij ook LodgesChalets en Huurtenten. Wanneer u met een grote groep komt kunt u het beste overnachten in een groot vakantiehuis, tot maar liefst 20 personen kunnen hierin overnachten!

Er zijn diverse activiteiten in en rondom de camping te beleven. Denk bijvoorbeeld aan winkelen in het mooie Assen, wandelen of fietsen in een zeer oud natuurgebied of met mooi weer heerlijk een drankje drinken op een terras.

Campingplaatsen Gamma Racing Days

Met de hele familie kamperen? Kom dan nu langs op onze camping Drenthe, bij de receptie helpen we u graag met het uitzoeken van het leukste veldje waar u met zijn allen kunt staan. Heeft u niet de beschikking over een eigen tent? Geen probleem wij verhuren ook huurtenten. 

Mis niks van de Gamma Racing Days

Genoeg mogelijkheden om te verblijven op Vakantiepark Witterzomer dus. verzeker uzelf daarom van een plekje op het park, en mis niets van de Gamma Racing Days op het TT Circuit in Assen. Boek nu uw vakantie.

 
 

Groepsaccommodaties

Wilt u graag met een grote groep de Gamma Racing Days TT Assen bezoeken en in de buurt overnachten? Ook daarvoor hebben wij geschikte accommodaties bij camping Witterzomer. Zo heeft u de keuze om een 20 persoons familiehuis of 16 persoons familiehuis te huren. Deze huizen hebben 7 slaapkamers en 3 badkamers en zijn van alle gemakken voorzien.

 
 

Faciliteiten vakantiepark Drenthe

Vakantiepark Witterzomer beschikt over een heleboel faciliteiten. Plekken waar u lekker kan spelen, sporten, eten of ontspannen. Zo is er de visvijver, waar in alle rust een hengeltje uit kan worden gegooid (u kan zelfs een kampeerplek aan de visvijver reserveren). Ook is er een MEGA Springkussen. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk op uitleven!

Natuurlijk kan er ook gegeten worden op Vakantiepark Witterzomer. Zo kunt u terecht bij Brasserie De Bosuil waar u kan genieten van de heerlijkste gerechten! Meer zin in een snelle snack? Geen probleem. Dit vakantiepark in Drenthe beschikt ook over een snackbar! Natuurlijk wil u de beschikking hebben over een internetverbinding. Daarom heeft Vakantiepark Witterzomer de beschikking over een draadloos internet netwerk waar u, tegen betaling, gebruik van kunt maken tijdens uw vakantie.