Vakantiepark Witterzomer
50 plus - Witterzomer Drenthe

50-plus

  • Speciale 50+ week
  • Kamperen en accommodaties
  • Fiets- en wandeltochten

50 plus

Vakantiepark Witterzomer is gelegen op 2,5 km van de provincie hoofdstad. Assen heeft een gezellig stadscentrum waar u kunt winkelen of heerlijk kunt eten of, bij mooi weer een terrasje kunt pikken. Het Drents Museum is zeker het bezoeken waard! Ook is er een mooie bioscoop en kunt u bij slecht weer subtropisch zwemmen  ( met korting ) in de Bonte Wever.

Vanuit Witterzomer kunt u verschillende knooppunt routes, uitgezette fietroutes, of zelfs voor de sportievelingen een ATB route fietsen. Ook zijn er op onze receptie verschillende wandelroutes verkrijgbaar. Witterzomer ligt centraal in de provincie met vlakbij Nationaalpark Drents Friese Wold en Nationaalpark Dwingelderveld  hier kunt u uren wandelen en fietsen en genieten van het afwisselende landschap. Vlakbij Witterzomer ligt ook Fochteloerveen, een uniek hoogveen gebied.

Wij bieden u een scala aan verblijfsmogelijkheden, van kampeerplaatsen tot een Luxe Vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Hieronder een opsomming van een aantal verblijfsmogelijkheden welke u online kunt boeken, uiteraard helpen wij u graag persoonlijk met het boeken van een verblijf, wij zijn 365 dagen te bereiken op  0592-393535 of mail naar info@witterzomer.nl.

 

Kamperen

Voor u als 50 + er is er een speciale 50 + week voor een kampeer week betaald u slechts € 95,-!
Er zijn verschillende types kampeerplaatsen.

Chalets

De Chalets op Witterzomer zijn er in verschillende uitvoeringen van 4 tot 7 persoons, op deze chalets is een groot gedeelte van het jaar een 50 + korting van toepassing!

Vakantiehuizen

Er zijn Vakantiehuizen voor 4 / 5 / 6 / 8 of zelfs 16 en 20 personen! De Vakantiehuizen liggen centraal op het park en zijn allen voorzien van een bovenverdieping. Ook op de Vakantiehuizen is een groot gedeelte van het jaar een 50 + korting van toepassing! Geniet van een vakantiehuis in Drenthe!

Verder bieden wij kleinere accommodaties aan wanneer u een kort verblijf wilt plannen.

Hotelkamers

De luxe van een hotelkamer met de faciliteiten van een Vakantiepark. Wanneer u de hele dag op pad bent en alleen wilt overnachten is dit de oplossing voor u. Onze hotelkamers zijn per nacht te huur en in het weekend voor 2.

Lodge of trekkershut

Zoekt u een basic verblijf voor een 1 of 2 nachten dan is de Lodge of Trekkerhut iets voor u!

Verder zijn er nog kant en klaar ingerichte Safaritenten, Camphomes of voor de hele familie Groepshuizen!

Wilt u meer informatie dan kunt u ons bellen op 0592-393535 of ons mailen via info@witterzomer.nl. Onze receptie is 365 dagen per jaar geopend, het allerliefste nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen op het park! Graag tot ziens op Witterzomer.