Fietsen in Drenthe

Fietsen in Drenthe is de kreet die bij iedereen bekend is. Fietsen in Drenthe zijn woorden die bij elkaar horen, vanaf vakantiepark Witterzomer kunt u heerlijk fietsen in drenthe.
Door de centrale ligging in het hart van drenthe, kunt u vanaf Witterzomer fietsen in drenthe over de prachtig aangelegde fietspaden. Kom nu fietsen in drenthe en boek uw verblijf op Vakantiepark Witterzomer.
Op ons vakantiepark zijn ook bungalows drenthe voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten van uw bungalow drente. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows drenthe beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Accommodaties voor fietsen in Drenthe

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit een bungalow drenthe voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. Bungalow drenthe met eigen tuin met meubilair en terras op het zuiden voor de mooie dagen zodat u lekker met een boek kunt bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of tijdens vakantieperiode doldwaze avonturen beleven met ons Recreatieteam. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows drenthe waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

 
Boek een fietsvakantie in Drenthe
 
 

Kamperen en fietsen in Drenthe

Onze camping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen “prive sanitair”. Ook zijn er Comfortplaatsen op onze camping drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen.

Met de hele familie kamperen? Kom dan nu langs op onze camping , op de receptie helpen we u graag met het uitzoeken van het leukste veldje waar u met zijn allen kunt staan.

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspaden net van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken.
Camping Witterzomer ligt middenin een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, voor ieder wat wils dus!

 
Boek een vakantiehuis in Drenthe
 

Omgeving

Ontdek de Drentse natuur op de fiets. Drenthe beschikt over een groot en divers fietspadennetwerk.

Faciliteiten

Maak na een lange fietstocht gebruik van een van de vele faciliteiten die ons vakantiepark te bieden heeft.