Heerlijk wandelen in Drenthe

Wandelen in Drenthe is de kreet die bij iedereen bekend is. Deze woorden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het zal u dan ook vast niet verbazen dat u vanaf vakantiepark Witterzomer heerlijk kunt wandelen in Drenthe. De centrale ligging van ons park is echter uniek. Vanaf Witterzomer lopen er vele wandel- en fietsroutes door de regio. Witterzomer bevindt zich op fietsafstand van het mooie Assen en het prachtige landschap rondom de Drentsche Aa ligt binnen handbereik. Een fijne combinatie van natuur en cultuur.

Ontdek de idyllische Drentsche Aa

De Drentsche Aa is een uitzonderlijk eeuwenoud landschap dat is doorkruist met prachtige slingerende beekjes. Idyllischer kan haast niet! Het gebied stond dan ook regelmatig op de lijst als potentieel Nationaal Park. Doordat het Drentsche Aa-gebied 21 dorpen telt en voor meer dan de helft uit landbouwgrond bestaat was de titel Nationaal Park in traditionele zin echter geen optie. Zo is er een ander plan ontstaan waar door het rijke landschap haar sfeer en identiteit heeft kunnen behouden.

De Drentsche Aa is een prachtig gebied boven Assen met mooie fietspaden en na elke bocht wel weer een landschap of dorp dat een foto meer dan waard is. – Dirk-Jan

Ontdek de omgeving
 

Overnachten in het Drentsche landschap

Vakantiepark Witterzomer is zelf al een klein natuurgebied an sich. Het park heeft een enorme omvang en bestaat voor een groot deel uit bossen. Tevens kunt u op Witterzomer heerlijk wandelen rondom ons grote natuurven, vissen in de visvijver of lekker zwemmen in de grote recreatieplas met zandstrand. Op het park heeft u een ruime keuze aan accommodaties op verschillende mooie plekken op het park, waar u altijd kunt genieten van de rust en de ruimte om u heen. Er zijn ook een aantal  bungalows ingericht waar uw huisdier welkom is.

Tevens beschikt ons vakantiepark over bungalows voor maar liefst 20 personen. U kunt hierin heerlijk met uw hele familie bij elkaar genieten. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien en beschikken maar liefst over 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens.

Bekijk ons aanbod