Vakantiepark Witterzomer
Wandelen in Drenthe

Wandelen in Drenthe | Vakantiepark Witterzomer

Heerlijk wandelen in Drenthe

Wandelen in Drenthe is de kreet die bij iedereen bekend is. Deze woorden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat je vanaf vakantiepark Witterzomer heerlijk kunt wandelen in Drenthe. De centrale ligging van ons park is echter uniek. Vanaf Witterzomer lopen er vele wandel- en fietsroutes door de regio. Witterzomer bevindt zich op fietsafstand van het mooie Assen en het prachtige landschap rondom de Drentsche Aa ligt binnen handbereik. Een fijne combinatie van natuur en cultuur.

Ontdek het Nationaal Park Drents Friese Wold

Het Nationaal Park Drents Friese Wold is een prachtig en uitgestrekt natuurgebied op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland. Het is één van de grootste natuurgebieden die Nederland kent. Het gebied wordt gekenmerkt door bos, stuifzand, beekdalgraslanden en heide, in het gebied bevinden zich vele fiets-, wandel- en ruiterroutes. Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals het paddenpad of het speelbos. Vanaf de verschillende uitkijkposten kun je schitterende foto's maken of gewoon genieten van de natuur. 

Overnachten in het Drentsche landschap

Vakantiepark Witterzomer is zelf al een klein natuurgebied an sich. Het park heeft een enorme omvang en bestaat voor een groot deel uit bossen. Tevens kun je op Witterzomer heerlijk wandelen rondom ons grote natuurven, vissen in de visvijver of lekker zwemmen in de grote recreatieplas met zandstrand. Op het park heb je een ruime keuze aan accommodaties op verschillende mooie plekken op het park, waar je altijd kunt genieten van de rust en de ruimte om je heen. Er zijn ook een aantal  bungalows ingericht waar jouw huisdier welkom is.

Tevens beschikt ons vakantiepark over bungalows voor maar liefst 20 personen. Je kunt hierin heerlijk met jouw hele familie bij elkaar genieten. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien en beschikken maar liefst over 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens.