Vakantiepark Witterzomer

Tijdelijke woonruimte op vakantiepark Drenthe | Witterzomer

Tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte op een vakantiepark in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer Drenthe biedt enkele gemeubileerde vakantiehuizen en -chalets aan die te huur zijn voor tijdelijke woonruimte. Het vakantiepark in Drenthe is gelegen in een bosrijke omgeving nabij Assen.

Tijdelijk huurcontract

Bij het huren van een een vakantiehuis of chalet ga je een tijdelijk huurcontract aan voor woonruimte met een duur van maximaal 8 weken voor een chalet. Voor onze Vakantiehuizen is er langer een mogelijkheid. Ook zijn er een aantal woonhuizen op het terrein. Heb je interesse in een chalet of vakantiehuis als tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe? Kom dan gerust langs voor een bezichtiging.

2-8 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heb je deze keuze uit een bungalow voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kun je al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen.

Huren

Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een tijdelijke woonruimte, maken wij graag kennis met jou! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.