Tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte op een vakantiepark in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer Drenthe biedt enkele gemeubileerde vakantiehuizen en -chalets aan die te huur zijn voor tijdelijke woonruimte. Het vakantiepark in Drenthe is gelegen in een bosrijke omgeving nabij Assen.

Tijdelijk huurcontract

Bij het huren van een een vakantiehuis of chalet gaat u een tijdelijk huurcontract aan voor woonruimte met een duur van min. 3 maanden. Heeft u interesse in een chalet of vakantiehuis als tijdelijke woonruimte vakantiepark Drenthe? Kom dan gerust langs voor een bezichtiging.

Bekijk ons aanbod accommodaties
 

2-8 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit een bungalow voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen.

Huren

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een tijdelijke woonruimte, maken wij graag kennis met u! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontdek de omgeving