Pinksteren in Drenthe

Op zoek naar de gezelligste camping Pinksteren in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving nabij Assen en heeft alles wat u van een camping mag verwachten. Vakantiepark Witterzomer ligt centraal in Drenthe waardoor u vanaf het park van alles kunt ondernemen. Tijdens het extra lange Pinksterweekend zal het Recreatieteam er alles aan doen de kinderen te vermaken terwijl u heerlijk bijkomt met een boek of een spelletje. Heerlijk zwemmen in het openlucht bad, roetsjen van de waterglijbaan of spelen in het zand met vriendjes en vriendinnetjes!

💡 Pinkstervoordeel: Tijdens Pinksteren profiteer je van 20% korting op de vakantiehuizen en 15% op de safaritenten! 

 
Bekijk de kampeerarrangementen met Pinksteren
 

Ruime kampeerplaatsen

Op ons vakantiepark heeft u een ruim aanbod in kampeerplaatsen. Zo kunt u de standaard kampeerplek boeken, waarbij u van alle gemakken voorzien bent die u nodig heeft. U kunt ook een luxe kampeerplek met privé sanitair boeken, waarbij u nét even wat extra faciliteiten heeft voor uw vakantie tijdens Pinksteren in drenthe. Tijdens Pinksteren kunt u ook met een groep komen kamperen, hiervoor zijn verschillende veldjes beschikbaar, deze kunt u bij ons boeken via de telefoon, liever nog nodigen we u uit om zelf een plekje uit te komen zoeken.

Accommodaties

Er zijn ook andere mogelijkheden om te pinksteren in Drenthe op ons vakantiepark. U kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis, een chalet of een trekkershut huren. Wanneer u van plan bent om met een grote groep te komen overnachten zijn de groepsaccommodaties een echte aanrader, hier kunnen maar liefst 20 personen overnachten.

Vakantiepark Witterzomer

 
Boek uw Pinkstervakantie