Last minute Assen

Op zoek naar een last minute Assen? Op vakantiepark Witterzomer vindt u last minutes voor verschillende accommodaties. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in het hart van Drenthe, in een prachtige omgeving nabij Assen.

Accommodaties nabij Assen

Op ons vakantiepark vindt u een groot aanbod in accommodaties. Een voorbeeld van onze accommodaties;

Kamperen nabij Assen

Er zijn ook verschillende kampeermogelijkheden op ons vakantiepark. U kunt overnachten in uw eigen tentje met eigen kampeerspullen. De meeste veldjes hebben een speeltuintje in het midden, ook zijn er mooie plekken met veel privacy. Voor de kampeerplaatsen is er altijd wel een aantrekkelijk arrangement te boeken.

 

Faciliteiten

Tijdens de zomervakantie is ons Recreatieteam dagelijks aanwezig, zij organiseren de leukste activiteiten voor jong en oud. In de zomer heerlijk zwemmen in ons verwarmde buitenbad, of zandkastelen bouwen bij de Recreatieplas, het kan allemaal.

Een greep uit de faciliteiten die u bij ons vindt;

Vakantiepark Witterzomer

Bent u geïnteresseerd in een last-minute nabij Assen op ons vakantiepark? Bekijk hier het aanbod in accommodaties en boek direct online. Een huurtent huren of luxe kamperen in één van onze camphomes.

Last minute in Assen

Onze last minute zijn maand- en seizoensgebonden. Houd de actuele last minutes in de gaten en boek uw last minute in Assen direct online. In slechts 3 stappen heeft u uw accommodatie naar keuze gereserveerd.

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.