Kamperen Drenthe

Wilt u graag kamperen in Drenthe? Dat kan bij vakantiepark Witterzomer! Kamperen in Drenthe op Witterzomer is perfect wanneer u de omgeving van het prachtige Drenthe wilt ontdekken. Daarnaast vindt u op ons vakantiepark zelf ook een groot aantal faciliteiten.

Kamperen in Drenthe op ons vakantiepark is heel divers: Zo kunt u kiezen voor een plaatsje ‘in de natuur’ zonder stroom en in de natuur of juist een luxe plek met uw eigen ‘prive sanitair‘. Daarnaast zijn er nog diverse andere kampeerplaatsen, zodat u zelf kunt kiezen waar u wilt overnachten.

Accommodaties

Vindt u kamperen maar niks en bent u op zoek naar een accommodatie? Wij hebben ook een aantal accommodaties zoals TrekkershuttenCamphomes en Vakantiehuizen. Kom u bij ons overnachten? Dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten.

 
 
 

Omgeving van Drenthe

Er is enorm veel te doen in de omgeving van Drenthe. Ons vakantiepark is gelegen in de interessante hoofdstad Assen, wat een ideale uitvalsbasis is voor verschillende uitstapjes in Drenthe. Het is gelegen nabij een zeer oud natuurgebied, waardoor het ideaal is om te wandelen of te fietsen. Het sluit dan ook aan op het grootste en mooiste fietspadennet van ons land.

Over kamperen op Witterzomer:

Wilt u graag kamperen op Witterzomer in Drenthe? Bekijk de kampeerplekken en boek uw vakantie direct online!

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk de mogelijkheden direct.