Indoor Speeltuin Assen

In mei is het zover: dan opent op Vakantiepark Witterzomer dé indoor speeltuin van Assen. Dat betekent naast een heleboel speelplezier ook dat een vakantie op Vakantiepark Witterzomer nu nóg leuker wordt. Want voor vakantiegangers zit de indoor speeltuin Assen bij het verblijf inbegrepen!

Speelplezier voor jong en oud

De indoor speeltuin Assen is een leuke activiteit voor jong en oud. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, klimnetten, klimtoestellen en een grote klimtoren. En er is zelfs een heuse bowlingbaan aanwezig. Gegarandeerd dat u dus een hele leuke tijd kan beleven in de indoor speeltuin! En als u uitgespeeld bent kunt u weer op kracht komen in de horeca van de speeltuin. En om iedereen een leuke tijd te kunnen bieden wordt de speeltuin opgedeeld in verschillende leeftijdzones. Zo kunnen kinderen van 0-2 jaar op ontdekkingstocht, kinderen van 3-9 jaar uitdagingen aangaan en grenzen verleggen en kunnen kinderen van 10-14 jaar stoere activiteiten ondernemen en lekker chillen.

In de indoor speeltuin Assen zitten o.a.:

  • 4 meter hoog speelnet.
  • 7 meter hoge speeltoren.
  • Rotspartij om heerlijk te klimmen en klauteren.

De verschillende speeltoestellen bieden actie voor kinderen van elke leeftijd. U hoeft dus niet bang te zijn dat ze zich gaan vervelen.

Ook leuk voor feestjes

Als u iets te vieren heeft, is het natuurlijk leuk als u dit op een leuke locatie kan doen. Daarom biedt Vakantiepark Witterzomer een groepsruimte in de indoor speeltuin Assen te huur aan. Zo kunt u elk feestje, zoals een kinderfeestje of familiedag, op een hele leuke locatie vieren!

 
Ontdek ons speelparadijs
 

Op vakantie bij indoor speeltuin Assen

Als u de hele dag gespeeld heeft, dan is het natuurlijk fijn als u lekker tot rust kan komen. Daarom biedt Vakantiepark Witterzomer verschillende luxe huuraccommodaties aan. Er zijn verschillende chalets beschikbaar, variërend van 4 persoons tot 7 persoons. Maar ook voor grotere groepen kunt u op het park terecht. In onze vakantiehuizen en groepsaccommodaties heeft u genoeg ruimte om  met grotere groepen op vakantie te gaan. Zo kunt u met de hele familie genieten van de indoor speeltuin Assen!

Ook voor dagrecreatie

De indoor speeltuin Assen is niet alleen voor gasten van het vakantiepark. Want vanaf september kunnen ook dagrecreanten een heerlijk dagje weg beleven in de indoor speeltuin in Assen. Dus iedereen die in de buurt van het park is kan lekker komen spelen.

Speelparadijs Drenthe

Vakantiepark Witterzomer is prachtig gelegen in Drenthe. Het indoor speelparadijs Drenthe is dan ook ideaal geschikt voor iedereen die in Drenthe een dagje weg wil. Op natte dagen kunt u hier met het gezin heen, maar ook op zonnige dagen zorgt het speelparadijs Drenthe voor optimaal speelplezier.

100% nooit verveel garantie

Naast de indoor speeltuin Assen is er nog veel meer te doen op Vakantiepark Witterzomer. Er is een avonturenpad, er zijn tennisbanen, er is een midget-putt-golf baan, een zwemvijver en nog veel meer. Daarom biedt Witterzomer een 100% nooit verveel garantie, want er is altijd wel wat leuks te doen op Vakantiepark Witterzomer.

Boek nu uw vakantie

Boek nu uw vakantie en verzeker uzelf van een vakantie zonder verveling. Geniet van alle faciliteiten, waaronder de nieuwe indoor speeltuin Assen. Kijk nu naar de mogelijkheden, en dan zien we u snel!

 
Boek dit vakantiepark met binnenspeeltuin
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten