Vakantiepark Witterzomer
Indoor speeltuin Assen

Indoor Speeltuin Assen - Witterzomer Drenthe

Indoor Speeltuin Assen

Vakantiepark Witterzomer heeft een indoor speeltuin in Assen. Dat betekent naast een heleboel speelplezier ook dat een vakantie op Vakantiepark Witterzomer nu nóg leuker wordt. Wilt u een dagje spelen in Skik als daggast, dit is ook mogelijk! Neem dan een kijkje op onze Skik website voor de actuele prijzen en openingstijden.

Speelplezier voor jong en oud bij Skik

De indoor speeltuin Assen is een leuke activiteit voor jong en oud. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, klimnetten, klimtoestellen en een grote klimtoren. In de kelder zijn 4 bowlingbanen aanwezig. Gegarandeerd dat u dus een hele leuke tijd kan beleven in de indoor speeltuin! En als u uitgespeeld bent kunt u weer op kracht komen in de horeca van de speeltuin. We serveren pizza! Om iedereen een leuke tijd te kunnen bieden wordt de speeltuin opgedeeld in verschillende leeftijdzones. Zo kunnen kinderen van 0-2 jaar op ontdekkingstocht, kinderen van 3-9 jaar uitdagingen aangaan en grenzen verleggen en kunnen kinderen van 10-14 jaar stoere activiteiten ondernemen en lekker chillen.

In de indoor speeltuin Assen zitten o.a.:

  • 4 meter hoog speelnet.
  • 7 meter hoge speeltoren.
  • Rotspartij om heerlijk te klimmen en klauteren.

De verschillende speeltoestellen bieden actie voor kinderen van elke leeftijd. U hoeft dus niet bang te zijn dat ze zich gaan vervelen.

Op vakantie bij indoor speeltuin Assen

Als u de hele dag gespeeld heeft, dan is het natuurlijk fijn als u lekker tot rust kan komen. Daarom biedt Vakantiepark Witterzomer verschillende luxe huuraccommodaties aan. Er zijn verschillende chalets beschikbaar, variërend van 4 persoons tot 7 persoons. Maar ook voor grotere groepen kunt u op het park terecht. In onze vakantiehuizen en groepsaccommodaties heeft u genoeg ruimte om  met grotere groepen op vakantie te gaan. Zo kunt u met de hele familie genieten van de indoor speeltuin Assen!

Speelparadijs Drenthe

Vakantiepark Witterzomer is prachtig gelegen in Drenthe. Het indoor speelparadijs Drenthe Skik is een ideale locatie bij wat minder mooi weer. De kinderen spelen naar hartenlust terwijl u geniet van een kop koffie of een lekker drankje. Met zijn allen bowlen behoort ook tot de mogelijkheden en wat nou leuker om de dag af te sluiten met pizza of een heerlijk italiaans schepijsje?

100% nooit verveel garantie

Naast de indoor speeltuin Assen is er nog veel meer te doen op Vakantiepark Witterzomer. Er is een avonturenpad, er zijn tennisbanen, er is een midget-putt-golf baan, een zwemvijver en nog veel meer. Daarom biedt Witterzomer een 100% nooit verveel garantie, want er is altijd wel wat leuks te doen op Vakantiepark Witterzomer.

Boek nu uw vakantie

Boek nu uw vakantie en verzeker uzelf van een vakantie zonder verveling. Geniet van alle faciliteiten, waaronder de nieuwe indoor speeltuin Assen. Kijk nu naar de mogelijkheden, en dan zien we u snel!