Vakantiepark Witterzomer
100% nooit verveel garantie

Kidsvakantiegids 100% nooit verveel garantie

100% nooit verveel garantie

Eindeloos spelen in de vele speeltuinen, ravotten op het speelstrand, een duik nemen in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin bij iets minder mooi weer of meedoen aan de recreatieactiviteiten. En dan hebben we nog slechts enkele van de vele mogelijkheden genoemd. Kom nu naar Vakantiepark Witterzomer, gelegen in het hart van Drenthe, waar voor iedereen een passende accommodatie (2-20 personen) klaar staat of een geschikte kampeerplaats te vinden is!

Faciliteiten voor jong & oud

De (klein)kinderen zullen zich geen moment vervelen, maar ook voor de (groot)ouders is er veel te doen. En het leukste is natuurlijk om gezamenlijk wat te ondernemen, zoals Midget-Putt. Deze unieke combinatie van midgetgolf en pitch & putt móet je gedaan hebben tijdens jouw verblijf op Witterzomer. Uitgespeeld? Kijk snel welke faciliteiten er allemaal zijn!

Recreatieprogramma

Tijdens de vakantie is er een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen. Er kan dagelijks geknutseld worden en daarnaast staan er vele spel- en sportactiviteiten gepland. Mis in ieder geval de speciale activiteiten, zoals de Witterlympics en de superheldenweek, niet! Het recreatieteam is de hele dag actief en zorgt dat jullie vakantie een onvergetelijke belevenis wordt!

Kamperen

Wil je kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Verhuuraccommodaties

Zo divers als het park zelf is, zijn ook de verschillende verhuuraccommodaties.

Centraal op het park staan de 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuizen. Deze vrijstaande huizen hebben allen een ruime tuin op het zuiden. Daarbij zijn het zwembad en de recreatieactiviteiten om de hoek. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn er speciale kindervakantiehuizen met een volledig ingerichte kinderkamer met o.a. ledikant en commode en een speelhoekje in de woonkamer.

De chalets in diverse uitvoeringen – zijn te vinden op de rustigere plaatsen op het park. Ook hier kunnen jullie met het gezin genieten van een heerlijk ruime tuin op het zuiden.  Extra leuk voor gezinnen met kinderen zijn de Veranda Chalets, welke gelegen zijn op een veld met speeltuin en zandbak voor de deur.

Op zoek naar de luxe van een accommodatie, maar de gezelligheid van kamperen? Ook daar is op Witterzomer een oplossing voor, twee zelfs! De Camphome (met hangmat!) en Lodge liggen beide op een gezellig kampeerveld, dus campingvriendjes zijn binnen no time gemaakt.

Heb je zin om de hele familie mee te nemen? Boek dan het 20-persoons familiehuis !

Kamperen

Met z’n allen op een veldje of toch liever een ‘eigen’ plaatsje in het bos? Voor ieders wensen is er een geschikte kampeerplaats. Op vrijwel alle kampeervelden is een speeltuin aanwezig, zodat papa en mama vanuit de luie stoel de kinderen in het oog kunnen houden. Helemaal top zijn de plaatsen op de Strandweide, waarbij je van de caravan in een paar passen bij de recreatievijver bent voor een verfrissende duik! Kijk snel naar al onze kampeerplaatsen!

Safaritenten

Speciaal voor de gezinnen die de auto al vol hebben en geen zin hebben in gesleep met stokken en pannen zijn er de Safaritenten. Deze Safaritenten zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn daarnaast volledig ingericht. Het enige dat jullie mee hoeven te nemen zijn de persoonlijke spulletjes!

Tijdens de zomervakantie biedt Witterzomer diverse interessante kampeerarrangementen.

Dakterras Chalets

De Dakterras Chalets zijn het toppunt van buitenleven gecombineerd met luxe! De Dakterras chalets hebben een heerlijke veranda met buitenkeuken en een 40 m2 groot dakterras! Uiteraard zijn de accommodatie en het dakterras afsluitbaar en veilig voor de kinderen.

Tevens is er een nieuwe, spannende activiteit toegevoegd aan het recreatieprogramma in de vakanites: Handboogschieten. Leuk voor zowel oudere kinderen als (groot)ouders!

Omgeving

We kunnen het bijna niet voorstellen, maar heb je het hele park al ontdekt? Neem dan een kijkje in de prachtige omgeving van Witterzomer.