Vakantiepark Witterzomer

Kom spelen bij Skik

Kom spelen bij Skik!  

Misschien wel het leukste speelparadijs van Drenthe. Bij Skik is veel te beleven. Want in het speciaal voor ons ontworpen speelparadijs is ontzettend veel leuks te doen!

Speelparadijs voor iedereen

Het leukste aan Skik is misschien wel dat iedereen zich kan vermaken. Want Vakantiepark Witterzomer is een echte familiecamping. Zo is de speeltuin opgedeeld in verschillende leeftijdzones:

  • tot 3 jaar: de jongste kinderen gaan op een veilige maar leuke ontdekkingstocht door het speelparadijs. Met drie kleine huisjes  ingericht als onder andere een winkel en receptie. Heel leerzaam dus.
  • 3-9 jaar: deze kids gaan uitdagingen aan en proberen zo hun grenzen te verleggen.
  • 10 tot 12 jaar: de oudere kinderen gaan stoere activiteiten ondernemen in het speelparadijs. Maar ze kunnen natuurlijk ook lekker chillen in een van de ruimtes.

Doordat Skik is opgedeeld in verschillende zones kan iedereen lekker zijn gang gaan. En het speelparadijs beschikt over verschillende speeltoestellen, waaronder:

  • 4 meter hoog speelnet
  • 7 meter hoge speeltoren
  • Een 'echte' rotspartij om heerlijk te klimmen en klauteren.

Er is dus voor iedereen wel iets cools te vinden. Wil je een dagje spelen in Skik als daggast, dit is ook mogelijk! Neem dan een kijkje op onze Skik website voor de actuele prijzen en openingstijden.

 
 

Skik heeft 4 bowlingbanen

Om ook volwassenen een hele leuke tijd te kunnen bezorgen, zijn er 4 bowlingbanen aangelegd. In de kelder van Skik kan onderling gestreden worden om wie de meeste punten binnen “striked”. De kinderen kunnen natuurlijk ook gewoon meedoen want er zijn speciale hulpjes.  

Moet ik een gast zijn op het park?

Het speelparadijs is geopend voor dagrecreanten. Dan kan dus iedereen genieten van de faciliteiten bij Skik en op het park. Kijk voor de openingstijden op Bijskik!

Boek nu je dagje uit en bezoek Skik 

Kom ook een dag spelen en ravotten bij Skik. Hier vindt je nog veel meer informatie zoals de openingstijden, tarieven en alle mogelijkheden op een rij.  

Kinderfeestje en schoolreisje

Skik is uitermate geschikt om een kinderfeestje te vieren. Je kunt kiezen voor een basis feestje en deze uitbreiden naar het feestje zoals je het wilt. Ook voor een schoolreisje kun je terecht bij Skik. Een dag plezier is gegarandeerd.

Groepen

Mag je dit jaar een familiedag of personeelsfeest organiseren? Ook dan biedt Skik op Vakantiepark Witterzomer veel mogelijkheden. Er is een speciale groepsruimte waar je met de hele familie gebruik van kunt maken. Naast speelplezier ook samen eten? Dit behoort ook tot de mogelijheden. Neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

Vakantie 

Als je nu je vakantie boekt op Vakantiepark Witterzomer, dan verzeker je jezelf van een hele leuke tijd in het speelparadijs en op de camping. Met verschillende kampeer- en verblijfsmogelijkheden kun je je vakantie indelen zoals je het zelf wilt. Zo is er de mogelijkheid om een kampeerplaats te huren en je eigen tent of caravan hier neer te zetten. Maar je kan ook een tent van de camping huren. Zoekt u naar wat meer luxe, dan kun je op Vakantiepark Witterzomer verschillende huuraccommodaties huren, zoals:

Zo is er voor elke groep en gelegenheid een bijpassende huuraccommodatie. Kijk snel op de website naar de verschillende mogelijkheden om te genieten van Skik!