Vakantiepark Witterzomer
Groepsweekend Witterzomer

Groepsweekend Drenthe | Vakantiepark Witterzomer

Groepsweekend Drenthe

Bent u zoek naar een groepsaccommodatie Drenthe? Op vakantiepark Witterzomer vindt u accommodaties geschikt tot 20 personen! Het vakantiepark ligt in het hart van Drenthe is omgeen door prachtige natuur, maar ligt ook dicht bij de hoofdstad Assen. De groepsaccommodaties in Drenthe hebben een eigen tuin met meubilair waar u zich met de hele groep kunt vermaken. U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste groepshuizen in Drenthe. Ontdek het aanbod aan groepshuizen in Assenop ons vakantiepark en geniet van de omgeving en de uitstekende faciliteiten.

Het Familiehuis

Op Vakantiepark Witterzomer vindt u ideale groepshuizen in Assen voor groepen tot 20 personen. Kom bijvoorbeeld overnachten in het riante Familiehuis. Hier vindt u:

  • groot woonoppervlakte
  • 3 moderne badkamers
  • 7 slaapkamers met wastafel
  • 2 zeer compleet uitgeruste woonkeukens

Faciliteiten

Het huren van de groepshuizen in Assen geven u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. Op het vakantiepark vindt u tennisbanen en diverse speeltuinen! Na activiteiten als midgetgolfen en fietstochten kunt u een accommodatie huren om te overnachten met de hele groep. Geniet op mooie dagen van de zwemvijver met zandstrand of het openluchtzwembad. Kom u overnachten in één van de groepsaccommodaties op Witterzomer?