Groepsverblijf Assen

Zoekt u een groepsverblijf in Assen? Vakantiepark Witterzomer heeft diverse accommodaties waar tot twintig personen kunnen overnachten. Het park is zeer dichtbij de Drentse hoofdstad Assen gelegen, waardoor een Witterzomer perfect is wanneer u op zoekt bent naar een groepsverblijf in Assen.

De groepsverblijven in Assen hebben alles wat u nodig heeft wanneer u komt overnachten met een groep. U krijgt een eigen tuin, waar u heerlijk gebruik van kunt maken met uw eigen groep. Op Witterzomer is het aanbod in een groepsverblijf Assen groot, en u kunt ook nog eens gebruik maken van de vele faciliteiten van het vakantiepark.

 

Het Familiehuis Assen

Het Familiehuis is zeer geschikt als groepsverblijf en kan tot 20 personen herbergen. Het huis is zeer ruim en heeft een groot woonoppervlak. Daarnaast zijn er 7 slaapkamers en nog eens 3 badkamers. Er zijn ook 2 woonkeukens aanwezig, waardoor u zelf kunt koken.

Faciliteiten

Boekt u een groepsverblijf in Assen op Witterzomer? Dan mag u natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten. Daardoor kunt u met de hele groep sporten op één van de vele sportvelden of spelen in de speeltuinen.

 
Neem contact op