Camping Drenthe | Witterzomer.de
Groepskamperen Drenthe

Groepskamperen Drenthe

 • Camping vlak bij Assen
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Vele sport- en spelfaciliteiten

Groepskamperen in Drenthe

Bent u op zoek naar een camping waar u gezellig kunt kamperen met een (grote) groep? Ontdek groepskamperen in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer middenin het eeuwenoude bos- en akkergebied. Vakantiepark Witterzomer biedt een ruim aanbod aan kampeerplaatsen geschikt voor elke groep. Indien u met een grote groep op Witterzomer wilt komen kamperen, is het zelfs mogelijk om uw eigen privé veld af te huren. Op dit groepsveld is voldoende plaats voor alle kampeerders én ruimte voor een centrale tent of ruimte om samen activiteiten te organiseren. Groepskamperen vergroot het groepsgevoel, wat dus ideaal is voor sportteams, schoolkampen of grote families. Mocht u liever meer comfort hebben dan kunt u er ook voor kiezen om te verblijven in onze groepsaccommodaties. Wanneer komt u groepskamperen in Drenthe op Vakantiepark Witterzomer? 

Uw groepskampeerplaats bij Witterzomer

 • Midden in de natuur
 • Op een 5-sterren ANWB camping
 • Op verschillende velden mogelijk
 • Mogelijkheid tot privé veld
 • Elektraaansluiting 
  (wateraansluiting mogelijk bij comfortplaats)
 • Wifi beschikbaar (tegen betaling)
 • Faciliteiten vlakbij

Voor groepskamperen gelden speciale tarieven, bij de receptie informeren we u daarom ook graag over de onze groepsmogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen over de tarieven via op 0592-393535 of info@witterzomer.nl.

Omgeving en faciliteiten

Het Drentse landschap wordt gekenmerkt door de vele heidevelden, bossen, vennen en stuifzand, zeer geschikt voor een groepswandeling of fietstocht door de omgeving wanneer u komt kamperen. Drenthe heeft tevens vele mogelijkheden voor culturele uitstapjes zoals Kamp Westerbork, het Hunebedcentrum of het Drents Museum. Komt u samen met kinderen groepskamperen in Drenthe? Ook voor hun is er meer dan genoeg te beleven. Wat dacht u van een dagje dierentuin in Emmen of op hoogte klauteren door de bomen in het klimpark in Grolloo?

Voor groepen bieden wij ook vele groepsactiviteiten op het park aan. Wij bieden ook schoolreisjes aan waarbij kinderen een heerlijke dag vol avontuur beleven tijdens bijvoorbeeld een spannende speurtocht. Of als u gaat groepskamperen in Drenthe met uw familie, kunt u er voor kiezen om een gezellige familiedag te organiseren op het strand van onze recreatievijver. Ontdek wie de meeste strikes kan gooien op onze toffe bowlingbaan of wie de beste midgetgolfer is van de groep op onze midgetgolfbaan. Om de dag gezellig af te sluiten kunt u heerlijk gaan eten met de groep bij ons op het park. Denk aan een zomerse BBQ of een winters stampot buffet, bij Vakantiepark Witterzomer heeft u een ruime keuze aan buffetten voor groepen vanaf 15 personen. Met wie komt u groepskamperen in Drenthe?