Groepskamperen Drenthe

Bent u zoek naar camping om te groepskamperen in Drenthe? Op vakantiepark Witterzomer vindt u een groot aanbod in kampeerplaatsen geschikt tot 20 personen! Het vakantiepark ligt in het hart van Drenthe is omgeven door prachtige natuur, maar ligt ook dicht bij de hoofdstad Assen.

 
 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
 

Prachtige groepshuizen

U vindt bij ons ook verschillende groepsaccommodaties. De groepsaccommodaties hebben een eigen tuin met meubilair waar u zich met de hele groep kunt vermaken. Ontdek het aanbod aan groepshuizen in Assenop ons vakantiepark en geniet van de omgeving en de uitstekende faciliteiten.

Faciliteiten

Het huren van een kampeerplaats of groepsaccommodaties geven u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. Op het vakantiepark vindt u tennisbanen en veel speeltuinen 

Boeken

Na activiteiten als midgetgolfen en fietstochten kunt u ook een accommodatie huren om te overnachten met de hele groep. Geniet op mooie dagen van de zwemvijver met zandstrand of het openluchtzwembad. Kom u overnachten in één van de groepsaccommodaties op Witterzomer? Boek direct uw verblijf!

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.