Vakantiepark Witterzomer
Citycamp Assen

Citycamp Assen

Citycamp Assen

Bent u op zoek naar een citycamp Assen? Dan bent u bij vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in Assen in de provincie Drenthe, en heeft een ruim aanbod in accommodatiemogelijkheden. Tevens staat Witterzomer op de lijst van citycamps een overkoepelende samenwerking tussen verschillende campings vlakbij de mooiste steden van Nederland.

Kamperen

Wil je kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Bekijk de accommodaties

Omgeving Citycamp Assen

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Accommodaties Citycamp Assen

Wilt u liever iets huren in plaats van kamperen? Dit kan ook bij ons, we hebben verschillende accommodaties, zoals bungalowschalets en groepsaccommodaties. De accommodaties zijn voorzien van allerlei gemakken en daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Assen.

Witterzomer