1. In de bosrijke omgeving van Drenthe
  2. Kamperen en accommodaties
  3. Kindvriendelijke faciliteiten

Campings drenthe

Bent u op zoek naar de leukste campings in Drenthe? Camping Witterzomer heeft alles wat u van een camping verwacht. Gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving vlakbij Assen in de provincie Drenthe, heeft Witterzomer een groot aanbod in kampeermogelijkheden.

Onze camping biedt verschillende kampeerplaatsen, van een plekje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen ‘prive sanitair‘. Ook zijn er comfortplaatsen op onze camping.

Accommodaties

Wilt u liever iets huren? Dit kan ook bij ons, we hebben verschillende accommodaties, zoals bungalowschalets en groepsaccommodaties. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en daarnaast maakt kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Drenthe.

De prachtige omgeving

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Over camping Witterzomer:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te kamperen? Bekijk dan nu al onze kampeermogelijkheden of boek zeer éénvoudig uw campingplaats online!

Boek deze camping in Drenthe
 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.