Vakantiepark Witterzomer
TT Assen

TT Assen

Verblijf vlak bij TT Assen

Verblijf tijdens de TT Assen in één van de accommodaties van vakantiepark Witterzomer. Witterzomer is op slechts 2,5 kilometer gelegen van het circuit en is perfect wanneer u graag de TT Assen wilt bijwonen. Er is een ruime keuze in accommodatiemogelijkheden die u direct online kunt boeken.

TT Assen: kampeerplaats

U kunt ervoor kiezen om uw eigen tentje mee te nemen en te kamperen op één van onze vele kampeerplaatsen, maar u kunt ook een Safaritent, een trekkershut of een camphome huren. Zo hoeft u niet uw eigen kampeergerei mee te nemen.

TT Assen hotel: standaard en Luxe

Wanneer u graag wilt overnachten in een hotelkamer tijdens het TT Assen bent u bij ons vakantiepark aan het juiste adres. Het TT Assen hotel biedt een standaard hotelkamer en een luxe hotelkamer. De luxe hotelkamer heeft als extra dat er een kitchenette én veranda te vinden is. het TT Assen hotel heeft een perfecte ligging ten opzichte van het TT-circuit.

Klik hier om uw plek voor de TT te boeken

 

Faciliteiten Witterzomer

Wanneer u komt overnachten in het TT Assen hotel heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. U kunt bijvoorbeeld midgetgolfen tussen de races van de TT door. Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver!

Boeken

Bent u geïnteresseerd in één van de accommodaties van ons vakantiepark? Boek uw accommodatie naar keuze direct online.