1. Bosrijke omgeving Drenthe
  2. Nabij Assen
  3. Kindvriendelijke faciliteiten

Stadscamping Drenthe

Bent u op zoek naar een stadscamping in Drenthe? Dan bent u bij vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in Assen in de provincie Drenthe en heeft een ruim aanbod in accommodatiemogelijkheden. Tevens staat Witterzomer op de lijst van citycamps.

Natuurrijke omgeving Drenthe

De stadscamping is gelegen nabij de levendige hoofdstad van de provincie: Assen. Hiernaast heeft het directe aansluiting op één van Nederlands mooiste fietspadennetten. Daarnaast bent u vanaf de camping ook in de gelegenheid om een heerlijke wandeling te make. Onze stadscamping ligt in hartje Drenthe, maar ook op steenworp afstand van een oeroud bosgebied. Zo kunt u heerlijk genieten van de stad, maar ook in de natuur, een ideale locatie!

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Accommodaties Drenthe

Bent u geïnteresseerd in het huren van een accommodatie in Drenthe? Dit is ook zeker mogelijk, wij beschikken namelijk over diverse accommodaties, van Camphomes tot Chalets. De keuze is reuze! De accommodaties hebben alle benodigdheden die u wenst en u bent vrij om de faciliteiten van de Stadscamping Drenthe te gebruiken..

Stadscamping Witterzomer:

Bent u geïnteresseerd in onze stadscamping in Drenthe? Wacht niet langer en  boek de leukste stadscamping in Drenthe online!

Boek deze stadscamping in Drenthe