Vakantiepark Witterzomer
Kamperen Drenthe

Kamperen in de meivakantie

Geniet van een kampeervakantie tijdens de meivakantie

Wanneer je graag wilt kamperen in de meivakantie in Drenthe dan zit je goed bij vakantiepark Witterzomer. Vakantiepark Witterzomer is een prachtige vakantiebestemming gelegen in een groene, natuurrijke omgeving in hartje Drenthe. Bij Witterzomer is er een groot aanbod in campingplaatsen tijdens de meivakantie.

Kampeerplaatsen

Onze camping biedt jou verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met jouw eigen ‘prive sanitair‘. Ook zijn er comfortplaatsen op onze camping Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar jouw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen.

De prachtige omgeving

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Boeken en contact

Je kunt zeer snel en éénvoudig een kampeerplek bij ons boeken. Binnen 3 stappen heb je een kampeerplek gereserveerd voor tijdens de meivakantie. Voor vragen of het boeken van groepsaccommodaties kun je contact met ons opnemen.