Kamperen meivakantie Drenthe

Wanneer u graag wilt kamperen in de meivakantie in Drenthe dan zit u goed bij vakantiepark Witterzomer. Vakantiepark Witterzomer is een prachtige vakantiebestemming gelegen in een groene, natuurrijke omgeving in hartje Drenthe. Bij Witterzomer is er een groot aanbod in campingplaatsen tijdens de meivakantie.

Kampeerplaatsen

Onze camping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen ‘prive sanitair‘. Ook zijn er comfortplaatsen op onze camping Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen.

 
 
 

De prachtige omgeving

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Boeken en contact

U kunt zeer snel en éénvoudig een kampeerplek bij ons boeken. Binnen 3 stappen heeft u een kampeerplek gereserveerd voor tijdens de meivakantie. Voor vragen of het boeken van groepsaccommodaties kunt u contact met ons opnemen.