1. 4,5 sterren camping in Assen
  2. Ingerichte tenten voor 4-6 personen
  3. Uitstekende faciliteiten

Ingerichte tent in Drenthe

Wilt u graag een ingerichte tent huren in Nederland? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en verblijf in een ingerichte tent in Drenthe. Maak het uzelf gemakkelijk, geen gedoe meer met de tentstokken, zoeken naar de haringen of luchtbedden opblazen. Een ingerichte tent huren in Drenthe op onze camping in Assen betekent dat u enkel uw koffers hoeft uit te pakken! Dat is pas een fijn begin van uw vakantie. Een ingerichte tent huren in Drenthe is voor u dé optie als u wilt genieten van het echte kampeergevoel en tegelijkertijd van gemak en comfort. Wanneer komt u genieten van een kampeervakantie in een ingerichte tent in Drenthe?

 
 

Kenmerken van de ingerichte tent:

 
  1. Geschikt voor 4 tot 6 personen
  2. Comfortabele bedden
  3. Koelkast, kookplaats en keukeninventaris
  4. Tuinmeubels en ligstoelen
  5. Bij een verblijf vanaf 7 dagen flexibele aankomst/vertrek
  6. Uitzicht op een speeltuintje
  7. Huisdiervrij
  8. Parkeerplaats bij de tent
 
 

Het is een netjes verzorgd park met vriendelijk personeel. Het ziet er verder goed uit sanitair is netjes zo ook restaurant winkel.De speeltuinen en het zwembad zijn ook goed onderhouden. - Beoordeling cijfer 8,0 - Familie Koster.

Tent huren op de camping

Één van de vele voordelen van een tent huren op de camping in Drenthe ten opzichte van een eigen tent meenemen is natuurlijk het gemak. U kunt uw eigen tent, luchtbedden, koelkast, gasstel en tuinset thuis laten, want dat hebben wij allemaal al voor u geregeld. De ingerichte tenten van Vakantiepark Witterzomer bieden plaats aan 4 tot 6 personen en zijn huisdiervrij. Een tent huren op onze camping in Drenthe met zwembad betekent dat u verblijft op een kampeerveldje met uitzicht op een kleine speelplek voor de kinderen. Bent u van plan om een ingerichte te huren voor meer dan 7 dagen? Dan kunt u op elke gewenste dag aankomen en vertrekken

Een impressie van de ingerichte tenten

 

Faciliteiten en omgeving van Vakantiepark Witterzomer

Tijdens uw verblijf in een ingerichte tent in Drenthe kunt u uiteraard gebruik maken van de parkfaciliteiten van onze 4,5 sterren camping in Drenthe. De kinderen staan te popelen om te spelen bij de recreatieplas met uitdagende speeltoestellen en de allerkleinsten beleven waterpret bij de mega waterslang in het peuterbadje. Zijn jullie uitgezwommen? Dan is er nog meer dan genoeg te beleven! Bewandel het avonturenpad, speel een potje midgetgolf of maak de coolste trucjes op het springkussen. Toe aan een rustige activiteit? Zoek een plekje rond de visvijver en geniet van de rust en prachtige natuur op onze camping

De stad Assen is centraal gelegen in Drenthe en dat maakt het mogelijk om op korte rijafstand verschillende leuke uitjes in de provincie te ontdekken. In het Nationaal Park Drents-Friese Wold wandelt u langs bossen, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. In het Drents Archief kunnen jong en oud op interactieve wijze de geschiedenis van Drenthe ervaren. Bent u meer van de actieve uitjes? Ook daar weet de provincie Drenthe wel raad mee. In het Klimpark in Grolloo klimt en klautert u op hoogte tussen de bomen door, bij Jumpstyle Assen maken jong en oud te gekke sprongen en in Wildlands Adventure Zoo heeft u niet door dat u zo een aantal kilometers in de benen heeft terwijl u de (wilde) dieren van dichterbij bekijkt.

 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Plons in het zwembad, spreid een handdoekje bij het strandje of leef u uit op de sportvelden. Bij Vakantiepark Witterzomer is genoeg te beleven!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Drenthe kent prachtige natuurgebieden afgewisseld met leuke dorpen en steden. Trek er op uit en ontdek de provincie Drenthe!