Ingerichte tent huren in Drenthe

Wilt u graag een ingerichte tent huren in Drenthe? Bij Vakantiepark Witterzomer kunt is er een uitgebreid aanbod van ingerichte tenten. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe. Wanneer u op zoek bent naar een ontspannen gezinsvakantie bent u bij ons aan het juiste adres!

Faciliteiten

Onze ingerichte tenten zijn ideaal voor een familievakantie met kinderen. In de bosrijke omgeving van Assen vindt u prachtige natuur, maar ook veel mogelijkheden tot buitensporten. Zo kan er worden gevoetbald, is er een openluchtzwembad, een tennisbaan, een fietscrossbaan en nog veel meer interessante faciliteiten. Tevens heeft u toegang tot onze zeer schone toiletgebouwen waar u gratis kunt douchen.

 
 
 

Recensies 
Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe!

Huurtent op het Kooisveld. Prima centrale ligging. Schoon. Kindvriendelijk.

– Familie Janssen

Voordelen

Één van de vele voordelen van een ingerichte tent huren in drenthe ten opzichte van een eigen tent meenemen is natuurlijk het gemak. U kunt uw eigen tent, luchtbedden en koelkast thuislaten, want die hebben wij voor u geregeld. Ook hoeft u de tent niet meer zelf op te zetten, wat tijd en gedoe scheelt en daarmee meteen een ontspannen start van uw vakantie zult hebben.

Wilt u graag een ingerichte tent huren? Boek hier direct een ingerichte tent of kijk hieronder voor meer informatie over een ingerichte tent huren in Drenthe.