Vakantiepark Witterzomer

Hemelvaart Drenthe | Witterzomer Drenthe

Hemelvaart in Drenthe

Op zoek naar de gezelligste camping met Hemelvaart in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft alles wat je van een camping mag verwachten en heeft een ruim aanbod in verschillende accommodaties. Ons vakantiepark heeft tijdens Hemelvaart ook verschillende kampeerplaatsen te bieden; van plaatsje “puur natuur” zonder stroom of een luxe kampeerplaats met privé sanitair. Ook zijn er Comfortplaatsen op onze camping, wanneer je nét even wat extra’s wilt tijdens het kamperen. Camping Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om vanaf de camping de omgeving te verkennen.

 
 

Vakantiehuis huren met Hemelvaart

Op Vakantiepark Witterzomer heb je de keuze uit een bungalow voor 4, 6 of 8 personen. Bungalows met eigen tuin met meubilair en terras op het zuiden voor de mooie dagen zodat je lekker met een boek kunt bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of tijdens vakantieperiode doldwaze avonturen beleven met ons recreatieteam. Op ons vakantiepark zijn ook huizen voor maar liefst 20 personen, zodat je met de hele familie kunt genieten van jouw accommodatie. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Over Witterzomer:

Bezoek ons vakantiepark tijdens Hemelvaart en je zult gegarandeerd een prachtige vakantie hebben. Boek hier gelijk een accommodatie of neem contact met ons op wanneer je geïnteresseerd bent in een groepsaccommodatie.