Vakantiepark Witterzomer
Groepskamperen

Groepskamperen - Vakantiepark Witterzomer

Groepskamperen op een privé veld

De velden voor groepskamperen liggen op de Witteres, vlakbij de ingang van het park. Vele parkfaciliteiten liggen op korte afstand, zoals het springkussen, het  sportveld en de recreatievijver met zandstrand. Op aanvraag zou je ook gebruik kunnen maken van een ander veld. Groepskamperen vergroot het groepsgevoel!

Indien je met een hele groep op Witterzomer komt kamperen, is het zelfs mogelijk om jullie eigen privé veld af te huren. Op dit groepsveld is voldoende plaats voor alle kampeerders én ruimte voor een centrale tent of ruimte om samen activiteiten te organiseren.

Speciale tarieven

Voor groepskamperen gelden speciale tarieven, op de receptie informeren we je graag over de mogelijkheden! Bel ons op 0592-393535 of stuur een mail naar info@witterzomer.nl

Witterzomer staat geen jeugdgroepen zonder volwassen begeleiding toe. Geïnteresseerd in groepskamperen? Neem dan contact met ons op!

Groepsactiviteiten

Met een 80 ha. grote “achtertuin” is er voldoende te beleven voor de groep! Witterzomer biedt diverse groepsactiviteiten aan, zoals bijvoorbeeld Oergolf, Sterrenslag en de GPS Game! Uiteraard kunnen jullie tijdens het verblijf ook gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Ook de directe omgeving en de rest van de provincie Drenthe heeft voldoende te bieden!

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.