Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten, voor ieder wat wils!
Naast de vele faciliteiten van het park bieden we ook diverse groepsactiviteiten aan. Jong of oud, sportief of recreatief, voor een uurtje of een hele dag, er zijn vele mogelijkheden! De meeste activiteiten vinden plaats op of in de directe omgeving van het park. U kunt er voor kiezen om de organisatie zelf te doen of juist alles uit handen te geven, en ons het werk te laten doen! De favoriete uitjes van de groepen die u voorgegaan zijn:

Midget-Putt
De 18 holes midget-putt-baan is uniek in Nederland! Deze vorm van het reeds bekende midgetgolf kent vele nieuwe hindernissen als bruggen en zigzags én een groot deel van de banen is uitgevoerd met grote putt-cirkels van kunstgras.

Drentse Games
No nonsense en met de voeten in de klei (figuurlijk dan). Onder leiding van boer Harm of zijn vrouw strijden de teams tegen elkaar op onder andere ‘spieker sloan’en de ‘Drentsche vroagen’.

NIEUW: Handboogschieten
Span de boog en schiet op het doel! Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg, om vervolgens een aantal oefenrondes te schieten. Wie van jullie is een echte Robin Hood?

Groepsarrangementen

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een hapje en een drankje. Een goede bodem leggen met een lekkere lunch, een zomerse BBQ na afloop, er zijn verschillende mogelijkheden!

Geen gast van Witterzomer?

Geen probleem! De groepsactiviteiten kunt u ook reserveren als u niet te gast bent op Witterzomer!

 
 

Groepsactiviteiten Vakantiepark Witterzomer