Vakantiepark Witterzomer
Groepsactiviteiten Witterzomer

Groepsactiviteiten - Vakantiepark Witterzomer

Groepsactiviteiten, voor ieder wat wils!

Naast de vele faciliteiten van het park bieden we ook diverse groepsactiviteiten aan. Jong of oud, sportief of recreatief, voor een uurtje of een hele dag, er zijn vele mogelijkheden! De meeste activiteiten kunt u met uw groep doen zonder begeleiding en er zijn een aantal met begeleiding. De favoriete uitjes van de groepen die u voorgegaan zijn:

Midget-Putt
De 18 holes midget-putt-baan is uniek in Nederland! Deze vorm van het reeds bekende midgetgolf kent vele nieuwe hindernissen als bruggen en zigzags én een groot deel van de banen is uitgevoerd met grote putt-cirkels van kunstgras.

Sterrenslag
De oudere generatie zal het nog kennen van TV, de jongere generatie zal het misschien een spelencircuit noemen. Het komt er eigenlijk op neer dat de teams het tegen elkaar op gaan nemen bij leuke sportieve spelen.

Handboogschieten
Span de boog en schiet op het doel! Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg, om vervolgens een aantal oefenrondes te schieten. Wie van jullie is een echte Robin Hood?

>> Bekijk hier alle groepsactiviteiten

Groepsarrangementen

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een hapje en een drankje. Een goede bodem leggen met een lekkere lunch, een zomerse BBQ na afloop, er zijn verschillende mogelijkheden!

 >>Bekijk hier alle groepsarrangementen

Groepsactiviteiten Vakantiepark Witterzomer