Vakantiepark Witterzomer
Camping MXoN TT Assen

Camping MXoN TT Assen | Witterzomer Drenthe

Camping MXoN TT Assen

Verblijf tijdens de MXoN MOTOCROSS of Nations in ASSEN op één van de campingplaatsen of accommodaties van vakantiepark Witterzomer. Witterzomer is op slechts 2,5 kilometer gelegen van het circuit en is perfect wanneer je graag de MXoN op TT Assen wilt bijwonen. Er is een ruime keuze in accommodatie mogelijkheden die je direct online kunt boeken. Boek nu de camping MXoN Assen en overnacht vlakbij het evenement.

Camping MXoN TT Assen:

Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen tentje mee te nemen en te kamperen op één van onze vele kampeerplaatsen, maar je kunt ook een Safaritent, een trekkershut of een camphome huren. Zo hoef je niet jouw eigen kampeergerei mee te nemen.

Faciliteiten Witterzomer

Wanneer je komt overnachten in het TT Assen hotel heb je de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. Je kunt bijvoorbeeld midgetgolfen tussen de races van de TT door. Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver!

Overnachten MXoN Assen

Ben je geïnteresseerd in één van de accommodaties van ons vakantiepark? Boek jouw accommodatie naar keuze direct online.

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.