Camping MXoN TT Assen

Verblijf tijdens de MXoN MOTOCROSS of Nations in ASSEN op één van de campingplaatsen of accommodaties van vakantiepark Witterzomer. Witterzomer is op slechts 2,5 kilometer gelegen van het circuit en is perfect wanneer u graag de MXoN op TT Assen wilt bijwonen. Er is een ruime keuze in accommodatiemogelijkheden die u direct online kunt boeken. Boek nu de camping MXoN Assen en overnacht vlakbij het evenement.

Programma MXoN

Op 28 en 29 september komt de MXoN naar Assen. Dit belooft weer een groots spektakel te worden. Wilt u hier niets van missen? Reserveer dan nu een plekje op Vakantiepark Witterzomer en beleef het!

Camping MXoN TT Assen:

U kunt ervoor kiezen om uw eigen tentje mee te nemen en te kamperen op één van onze vele kampeerplaatsen, maar u kunt ook een Safaritent, een trekkershut of een camphome huren. Zo hoeft u niet uw eigen kampeergerei mee te nemen.

Faciliteiten Witterzomer

Wanneer u komt overnachten in het TT Assen hotel heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. U kunt bijvoorbeeld midgetgolfen tussen de races van de TT door. Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver!

Overnachten MXoN Assen

Bent u geïnteresseerd in één van de accommodaties van ons vakantiepark? Boek uw accommodatie naar keuze direct online.

Boek deze camping MxoN TT Assen
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.