Vakantiepark Witterzomer
Camping Drentse Fietsvierdaagse

Camping drentse fietsvierdaagse | Witterzomer Drenthe

Camping Drentse fietsvierdaagse

Wil je graag naar de Drentse Fietsvierdaagse in Assen en daarbij overnachten op een camping? Dat komt goed uit, want op vakantiepark Witterzomer zijn er verschillende campingplaatsen. Het park is gelegen nabij het centrum van Assen, dus zeer dichtbij de Fietsvierdaagse in Assen.

Kampeerplaatsen op camping Drentse Fietsvierdaagse

Er zijn diverse kampeerplaatsen waar je uit kunt kiezen wanneer je komt overnachten tijdens de Drentse Fietsvierdaagse. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten op een luxe comfortplek, een nog luxere kampeerplek met eigen sanitair of juist een standaardplek. Of je nu op een basisplek wilt of juist een luxere plek, tijdens de Drentse Fietsvierdaagse is er volop keuze!

Overige mogelijkheden tijdens de Drentse Fietsvierdaagse

Wanneer je toch wat meer luxe wilt bieden wij natuurlijk ook verschillende accommodaties. Van 2 – 20 personen bieden wij comfortabele accommodaties zodat je heerlijk uitgerust kunt deelnemen aan de de Drentse Fietsvierdaagse Assen.

Omgeving camping Drentse Fietsvierdaagse Assen

Witterzomer is gelegen nabij een oeroud natuurgebied, waardoor je er heerlijk kunt fietsen. Het is aangesloten op één van de grootste fietspadennetwerken van Nederland, waardoor er al mooie routes voor je zijn uitgestippeld. Er zijn diverse fietsroutes voor alle niveaus.

Camping boeken Fietsvierdaagse Assen

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een camping in Assen tijdens de Drentse Fietsvierdaagse? Wacht dan niet tot alle plekken bezet zijn! Bekijk welke kampeerplaats in Assen jij wilt boeken of boek jouw kampeerplek naar keuze direct online!