Camping Drentse fietsvierdaagse

Wilt u graag naar de Drentse Fietsvierdaagse in Assen en daarbij overnachten op een camping? Dat komt goed uit, want op vakantiepark Witterzomer zijn er verschillende campingplaatsen. Het park is gelegen nabij het centrum van Assen, dus zeer dichtbij de Fietsvierdaagse in Assen.

Kampeerplaatsen op camping Drentse Fietsvierdaagse

Er zijn diverse kampeerplaatsen waar u uit kunt kiezen wanneer u komt overnachten tijdens de Drentse Fietsvierdaagse. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten op een luxe comfortplek, een nog luxere kampeerplek met eigen sanitair of juist een standaardplek. Of u nu op een basisplek wilt of juist een luxere plek, tijdens de Drentse Fietsvierdaagse is er volop keuze!

Overige mogelijkheden tijdens de Drentse Fietsvierdaagse

Wanneer u toch wat meer luxe wilt bieden wij natuurlijk ook verschillende accommodaties. Van 2 – 20 personen bieden wij comfortabele accommodaties zodat u heerlijk uitgerust kunt deelnemen aan de de Drentse Fietsvierdaagse Assen.

Bekijk ons aanbod
 

Omgeving camping Drentse Fietsvierdaagse Assen

Witterzomer is gelegen nabij een oeroud natuurgebied, waardoor u er heerlijk kunt fietsen. Het is aangesloten op één van de grootste fietspadennetwerken van Nederland, waardoor er al mooie routes voor u zijn uitgestippeld. Er zijn diverse fietsroutes voor alle niveaus.

Camping boeken Fietsvierdaagse Assen

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een camping in Assen tijdens de Drentse Fietsvierdaagse? Wacht dan niet tot alle plekken bezet zijn! Bekijk welke kampeerplaats in Assen u wilt boeken of boek uw kampeerplek naar keuze direct online!

Boek uw camping fietsvierdaagse