Camping Drentse Fiets4daagse Assen

Wil je graag naar de Drentse Fiets4daagse in Assen en daarbij overnachten op een camping? Dat komt goed uit, want op vakantiepark Witterzomer zijn er verschillende campingplaatsen. Het park is gelegen nabij het centrum van Assen, dus zeer dichtbij de Fiets4daagse in Assen.

Kampeerplaatsen op camping Drentse Fiets4daagse

Er zijn diverse kampeerplaatsen waar je uit kunt kiezen wanneer je komt overnachten tijdens de Drentse Fiets4daagse. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten op een luxe comfortplek, een nog luxere kampeerplek met eigen sanitair of juist een standaardplek. Of je nu op een basisplek wilt of juist een luxere plek, tijdens de Drentse Fiets4daagse is er volop keuze!

Omgeving camping Drentse Fiets4daagse Assen

Witterzomer is gelegen nabij een oeroud natuurgebied, waardoor u er heerlijk kunt fietsen. Het is aangesloten op één van de grootste fietspadennetwerken van Nederland, waardoor er al mooie routes voor u zijn uitgestippeld. Er zijn diverse fietsroutes voor alle niveaus.

Camping boeken Fiets4daagse Assen

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een camping in Assen tijdens de Drentse Fiets4daagse? Wacht dan niet tot alle plekken bezet zijn! Bekijk welke kampeerplaats in Assen u wilt boeken of boek uw kampeerplek naar keuze direct online!

Overige mogelijkheden tijdens de Drentse Fiets4daagse

U kunt op Vakantiepark Witterzomer natuurlijk ook kiezen voor een luxe overnachting. In een van  onze huuraccommodaties kunt u uitstekend uitrusten na een dagje fietsen of fiets4daagse kijken. Ideaal toch!

Boek nu uw luxe accommodatie

Boek tijdens Drentse Fiets4daagse