Slecht weer? Vakantiepark met binnenspeeltuin Drenthe

Op Vakantiepark Witterzomer staat vanaf mei 2019 een binnenspeeltuin. In het nieuwe gebouw achter de receptie wordt deze binnenspeeltuin in Drenthe vanaf de grond opgebouwd om voor jong en oud een heerlijke speelplek voor de druilerige dagen te creëren. In deze binnenspeeltuin kunnen kinderen van elke leeftijd een geweldige tijd beleven.

Binnenspeeltuin Drenthe voor alle leeftijden

De binnenspeeltuin op Vakantiepark Witterzomer is geschikt voor alle leeftijden. De speeltuin is namelijk opgedeeld in verschillende leeftijdzones. De allerjongste kinderen van 0 tot 2 jaar gaan veilig op ontdekkingstocht. Voor deze groep kinderen komen er 3 speelhuisjes. Deze zijn niet alleen met een glijbaan maar ingericht als o.a. winkel en receptie. Heel leerzaam dus. Kinderen van 3 tot 9 jaar gaan uitdagingen aan en proberen zo hun grenzen te verleggen. En de oudere kinderen kunnen stoere activiteiten ondernemen en lekker chillen. Er is zelfs een bowlingbaan aanwezig. Hierdoor is de binnenspeeltuin Drenthe voor iedereen een leuk uitstapje.

Ook voor feestjes

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u dit doen bij de binnenspeeltuin Drenthe op Vakantiepark Witterzomer. In de binnenspeeltuin kunt u namelijk een groepsruimte afhuren. Zo kan uw kind zijn kinderfeestje samen met zijn vriendjes vieren in deze gave speeltuin. Maar ook voor familiedagen is de binnenspeeltuin op Vakantiepark Witterzomer een hele geschikte locatie. In de speeltuin staat veiligheid voorop, waardoor u de kinderen lekker kan laten spelen zonder dat u continu toezicht hoeft te houden. En aan het einde van de dag kunt u gezellig samen eten in de horeca van de speeltuin. Zo sluit u uw feestdag ook nog eens in stijl af.

Binnenspeeltuin Drenthe voor dagrecreatie

Om gebruikt te maken van de binnenspeeltuin Drenthe hoeft u geen gast te zijn op Vakantiepark Witterzomer. Want vanaf september zal de binnenspeeltuin ook geopend zijn voor dagrecreanten. Dus bent u nog op zoek naar een leuk dagje uit in de buurt van Assen, kom dan gerust naar Vakantiepark Witterzomer.

 
Ontdek ons speelparadijs
 
Ontdek al onze faciliteiten!
Ontdek al onze faciliteiten!

Ontdek al onze faciliteiten!

Je verveelt je nooit!

Op Vakantiepark Witterzomer hoef u zich nooit te vervelen. Want naast de binnenspeeltuin Drenthe is er nog veel meer te doen. Zo kunt u midgetgolfen, over het avonturenpad lopen, zwemmen in het zwembad of lekker sporten. Zo weet u  zeker dat u zich nooit hoeft te vervelen tijdens uw vakantie!

Indoor speeltuin Assen

Vakantiepark Witterzomer wil graag aan iedereen in Assen en de omgeving van Assen een leuk dagje weg kunnen bieden. Daarom is deze indoor speeltuin Assen ideaal geschikt als dagje weg met het gezin. Heerlijk spelen in de speeltuin, bowlen op de bowlingbaan en eten in de horeca. Zo kom je de regenachtige dagen wel door!

Ontdek de binnenspeeltuin Drenthe tijdens je vakantie

Ziet u een vakantie zonder verveling wel zitten? Of wilt u gewoon heel graag spelen in de binnenspeeltuin Drenthe? Boek dan nu uw vakantie op Vakantiepark Witterzomer, en verzeker uzelf van een vakantie zonder verveling. Kijk nu wat de mogelijkheden zijn.

 
Boek dit vakantiepark met binnenspeeltuin