Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark met binnenspeeltuin

 • Gloednieuwe binnenspeeltuin
 • 5-sterren camping in Drenthe
 • Kampeerplaatsen & accommodaties

Vakantiepark met binnenspeeltuin in Drenthe

Bent u op zoek naar een vakantiepark met binnenspeeltuin zodat uw kinderen zich niet vervelen wanneer het weer even tegenzit? Bij Vakantiepark Witterzomer bent u aan het juiste adres! Op onze 5-sterren camping in Drenthe staat binnenspeeltuin Skik. Deze binnenspeeltuin in Drenthe vormt voor jong en oud een heerlijke speelplek om te verblijven op een druilerige dag. Of u nu bij ons komt kamperen of een comfortabele vakantiewoning huurt, op het natuurrijke terrein van Vakantiepark Witterzomer is er voor ieder wat wils! Zo zijn de vakantiehuizen in Drenthe geschikt voor 2 tot wel 20 personen. Geniet van een heerlijk vakantiegevoel en tegelijkertijd van de gemakken die u van thuis gewend bent. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camping met binnenspeeltuin? Wilt u een dagje spelen in Skik als daggast, dit is ook mogelijk! Neem dan een kijkje op onze Skik website voor de actuele prijzen en openingstijden.

Binnenspeeltuin in Drenthe voor alle leeftijden

De binnenspeeltuin Skik op Vakantiepark Witterzomer is geschikt voor verschillende leeftijden. De indoor speeltuin is namelijk opgedeeld in leeftijdszones. De allerjongste kinderen van 0 tot 3 jaar gaan veilig op ontdekkingstocht. Voor deze groep kinderen komen er drie speelhuisjes. Hier kunnen de kleintjes spelen in het winkeltje of de receptie of natuurlijk van de glijbaan roetjsen. Kinderen van 3 tot 9 jaar gaan uitdagingen aan en proberen zo hun grenzen te verleggen. De oudere kinderen, tussen de 10 en 14 jaar, kunnen stoere activiteiten ondernemen en lekker chillen. Er is zelfs een gave nieuwe bowlingbaan aanwezig, wie gooit hier de eerste strike? Door de verschillende zones in de binnenspeeltuin is deze leuk voor iedereen. Niemand hoeft zich te vervelen op onze camping met binnenspeeltuin.

 • 0-3 jaar: samen met ouders op ontdekkingstocht
 • 3-10 jaar: uitdagende speeltoestellen
 • 10-14 jaar: stoere activiteiten, chill ruimte en bowlingbaan

Ook voor feestjes en dagrecreatie

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u dit vanaf september doen bij de binnenspeeltuin in Drenthe op Vakantiepark Witterzomer. In de binnenspeeltuin kunt u namelijk een groepsruimte afhuren. Zo kunt u een familiefeestje vieren of kan uw kind zijn kinderfeestje samen met zijn vriendjes vieren in deze gave binnenspeeltuin. In de speeltuin staat veiligheid voorop, waardoor u de kinderen lekker kan laten spelen zonder dat u continu toezicht hoeft te houden. Aan het einde van de dag kunt u gezellig samen eten in de horeca van de speeltuin. Sluit de dag feestelijk af en geniet van een pizza. Een italiaans schepijsje als toetje kan natuurlijk niet ontbreken op dit feestje. Vanaf september zal de binnenspeeltuin van Vakantiepark Witterzomer ook geopend zijn voor dagrecreanten ( m.u.v. de herfstvakantie ). Dus wanneer u op zoek bent naar een leuk dagje uit in de buurt van Assen bent u van harte welkom op onze camping met binnenspeeltuin. 

Indruk van onze nieuwe binnenspeeltuin

Uitstekende faciliteiten

De kinderen zullen vele uren speelplezier beleven in onze nieuwe binnenspeeltuin. Maar wanneer het zonnetje zich weer laat zien, kunnen u en de kinderen ook buiten profiteren van de uitstekende faciliteiten op Vakantiepark Witterzomer. Neem een frisse duik in het buitenzwembad of spreid een handdoekje uit op het zandstrand van de speelvijver. Maak samen met de kinderen een wandeling over het avonturenpad op ons terrein; een speel- en wandelpad vol met ontdekkingen voor de kinderen. 's Avonds kunt u genieten van een culinaire maaltijd in Brasserie De Bosuil of een lekkere snack halen bij de snackbar. Heeft u nog energie over? Speel vlak voor de avondzon valt nog een potje voetbal, volleybal of tennis op een van onze sportvelden. Bij uw kampeerplaats of accommodatie kunt u genieten van de heldere sterrenhemel en voorbereiden op weer een nieuwe enerverende dag bij Vakantiepark Witterzomer. 

Kindvriendelijke faciliteiten:

 • Buitenzwembad met waterglijbaan
 • Speelvijver met zandstrand
 • Buitenspeeltuinen en mega springkussen
 • Fietscrossbaan
 • Sport- en speelvelden
 • Recreatieprogramma