Vakantiepark Witterzomer
Voorjaarsvakantie Drenthe

Voorjaarsvakantie Drenthe

  • Vier het voorjaar in Drenthe
  • Vakantiehuizen nabij Assen
  • Recreatieprogramma

Voorjaarsvakantie in Drenthe

Zijn jullie op zoek naar een heerlijke plek op een vakantiepark in de voorjaarsvakantie? Kom naar Vakantiepark Witterzomer in Drenthe. Bij ons kun je vakantie in het voorjaar vieren in een vakantiehuis nabij Assen. Tijdens de voorjaarsvakantie in Drenthe kun je bij ons gebruik maken van de indoor faciliteiten zoals de bowlingbaan en genieten van een hapje en drankje bij de horeca terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in onze binnenspeeltuin Skik. De voorjaarsvakantie in Drenthe doorbrengen biedt ook de ideale gelegenheid om de schitterende natuurgebieden in de omgeving te verkennen of te wandelen door een van de drie leukste steden van het noorden; Assen, Groningen of Emmen. 

Ontvang nu tot 30% korting op uw verblijf in de voorjaarsvakantie ✦

Vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie

Hoewel de temperaturen al wel weer oplopen, kan het toch nog best fris zijn in de voorjaarsvakantie. Voor een vakantie in het voorjaar kun je dus het beste een Vakantiehuis huren. Een huisje huren in Drenthe bij Witterzomer kan voor 2 tot maximaal 20 personen. Dus of je nu met z'n tweeën op vakantie wilt of met het hele gezin, wij hebben de ideale accommodatie!! En kom je met kinderen vakantie in het voorjaar vieren bij Witterzomer? Dan is het goed om te weten, dat we in de voorjaarsvakantie ook een recreatieprogramma hebben. Op en top vermaak voor jong en oud!

Faciliteiten bij Witterzomer:

🤸  Binnen- & buitenspeeltuinen
🤹  Animatieprogramma
⚽  Diverse sportvelden
🚲  Fiets & skelterverhuur
🎣. Visvijver

Vakantie in het voorjaar; wat te doen?

Drenthe is de juiste provincie als u op zoek bent naar rust, natuur en ruimte. Maak lange fietstochten door diverse natuurgebieden of door de gezellige Drentse dorpjes. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is uitermate geschikt als u van wandelen houdt. Neemt u de hond mee? Wij hebben een aantal huisdiervriendelijke vakantiehuizen, voor een heerlijke voorjaarsvakantie in een huisje met uw hond. Extra fijn is dat u na een lange dag buiten weer terugkomt in uw knusse en warme vakantiehuis in Drenthe. Ook zijn er genoeg leuke uitjes met het gezin te maken. Wat dacht u van Wildlands Adventure Zoo Emmen, het klimpark in Grolloo of een middagje naar de kinderboerderij? Ontdek het allemaal in de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Witterzomer!