Nieuwe modellen 2018!

 

Er zijn op Witterzomer 2 nieuwe, bijzondere en unieke modellen. Leverancier Duntep in Staphorst heeft een Chalet type Lessenaar en een type Spirit de Luxe met een verspringend dak geleverd. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u alvast een kijkje nemen op deze pagina. Dit model is geplaatst op een riante kavel met veel privacy. Wanneer u nu alvast meer wilt weten en enthousiast bent kunt u ons voor meer informatie bellen op 0592-393535. 

Neem contact met ons op!

Chalet Spirit de Luxe met verspringend dak 

Dit chalet is met een afmeting van  11.00 x 4.90 zeer ruim, het dak verspringd waardoor er een hele andere uitstraling is in vergelijking met de standaard chalet die wij op het park hebben staan. Het chalet is uitgerust met o.a. een vaatwasser en combi magnetron, ruime douche met wastafel en een apart toilet. In de slaapkamers staan boxspring bedden. De vraagprijs is inclusief bergschuur € 69.500,-.

Nieuwe modellen 2018! - Witterzomer

Chalet Lessenaar

Dit chalet heeft een afmeting van 11.00 x 4.00, door de grote raampartij aan de voorzijde is er veel daglicht en oogt de woonkamer zeer ruimtelijk. Het chalet is uitgerust met o.a. een vaatwasser en combi magnetron, ruime douche met wastafel en een apart toilet. In de slaapkamers staan boxspring bedden. De vraagprijs is inclusief bergschuur € 67.500,-

 
Nieuwe modellen 2018! - Witterzomer

Vraag meer informatie aan: