Vakantiepark Witterzomer
Vergaderen Assen

Vergaderen Assen

Vergaderen in Assen

Witterzomer, een unieke en natuurrijke vergaderlocatie voor vergaderen in Assen!

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van Assen? Dan ben je op Witterzomer aan het juiste adres voor vergaderen! Onze horeca de Brasserie biedt verschillende zalen die geschikt zijn voor vergaderen in Assen.

Bij ons kom je vergaderen in een natuurlijke omgeving. Geen ‘vergaderfabriek’, maar vergaderen in een kleinschalig gebouw met gebruik van veel natuurlijke materialen en een uitstraling van bos en buiten zijn.  Deze vergaderlocatie is gelegen bij de ingang van het park, op slechts 5 autominuten van Assen en de A28.

Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest!

Zalen en arrangementen

Op Witterzomer heb je de keuze uit diverse zalen, waarvan de meesten gevestigd zijn in de Brasserie bij de ingang van het park. Afhankelijk van de grootte en de wensen van het gezelschap, bieden wij jou diverse ruimtes. Grote gezelschappen ( > 80 personen) kunnen terecht in onze recreatiezaal. Je hebt de keuze uit diverse vergaderarrangementen of – indien gewenst – stellen we een maatwerk arrangement voor je samen.

Vergaderbreak

Met een circa 80 ha. grote achtertuin heb je een heerlijke uitloopgebied voor een wandeling tijdens de vergaderbreak. Maar ook voor een (uitgebreide) activiteit tijdens jullie bijeenkomst op Witterzomer zijn mogelijkheden. Want zeg je nu zelf: vergaderen gaat toch het beste met een ‘fris hoofd’?

Overnachtingsmogelijkheden

Bij meerdaagse bijeenkomsten kun je gebruik maken van de verblijfsaccommodaties van het park. De keuze hierin is zeer divers, van 2-persoons hotelkamers, 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuizen en chalets tot 20-persoons groepshuizen.
Bekijk hier een overzicht van de vergadermogelijkheden

Laat je eens informeren over de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst op deze unieke plek, wij doen je graag een passend voorstel! Je kunt ons bereiken via info@witterzomer.nl of 0592-393535.