Vergaderen in Assen

Witterzomer, uw unieke en natuurrijke vergaderlocatie voor vergaderen in Assen!

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van Assen? Dan bent op Witterzomer aan het juiste adres voor vergaderen in Assen! Onze horeca de Brasserie biedt verschillende zalen die geschikt zijn voor vergaderen in Assen.

Bij ons komt u vergaderen in een natuurlijke omgeving. Geen ‘vergaderfabriek’, maar vergaderen in een kleinschalig gebouw met gebruik van veel natuurlijke materialen en een uitstraling van bos en buiten zijn.  Deze vergaderlocatie is gelegen bij de ingang van het park, op slechts 5 autominuten van Assen en de A28.

Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest!

Natuurrijk vergaderen

Een “Hutje op de hei”- sessie nemen we wel heel erg letterlijk! Vergaderen op Witterzomer is vergaderen in een natuurlijke omgeving, anders dan anders. Geen ‘vergaderfabriek’, maar een kleinschalig gebouw met gebruik van veel natuurlijke materialen en een uitstraling van bos en buiten zijn. De sfeer is ongedwongen, uitstekend om effectief  te vergaderen. Bij ons vindt u zelfs schapen in de zaal!

Zalen en arrangementen

Op Witterzomer heeft u de keuze uit diverse zalen, waarvan de meesten gevestigd zijn in de Brasserie bij de ingang van het park. Afhankelijk van de grootte en de wensen van het gezelschap, bieden wij u diverse ruimtes. Grote gezelschappen ( > 80 personen) kunnen terecht in onze recreatiezaal. U heeft de keuze uit diverse vergaderarrangementen of – indien gewenst – stellen we een maatwerk arrangement voor u samen.

Vergaderbreak

Met een 75 ha. grote achtertuin heeft u een heerlijke uitloopgebied voor een wandeling tijdens de vergaderbreak. Maar ook voor een (uitgebreide) activiteit tijdens uw bijeenkomst op Witterzomer zijn mogelijkheden. Want zegt u nu zelf: vergaderen gaat toch het beste met een ‘fris hoofd’?

Overnachtingsmogelijkheden

Bij meerdaagse bijeenkomsten kunt u gebruik maken van de verblijfsaccommodaties van het park. De keuze hierin is zeer divers, van 2-persoons hotelkamers, 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuizen en chalets tot 20-persoons groepshuizen.
Bekijk hier een overzicht van de vergadermogelijkheden

Laat u eens informeren over de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst op deze unieke plek, wij doen u graag een passend voorstel! U kunt ons bereiken via info@witterzomer.nl of 0592-393535.