Superbike Assen

In april wordt in Assen het jaarlijkse WK Superbike gehouden op het TT-circuit. Verzekerd van een overnachtingsplek? Boek dan snel!

Accommodatie Superbike Assen

Tijdens de Superbike in Assen kunt u er op Vakantiepark Witterzomer voor kiezen om te overnachten in verschillende accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten in een bungalow, een familiehuis of een ingerichte tent. Doordat vakantiepark Witterzomer gelegen is in Assen, overnacht u zeer dicht gelegen bij het TT-circuit. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows drenthe waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Camping tijdens Superbike Assen

Op zoek naar de gezelligste camping tijdens Superbike Assen? Camping Assen Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om naar de Superbike Assen te gaan Witterzomer op nog geen 2,5 km ligt kunt u genieten van de Superbike en gebruik maken van alle faciliteiten die Witterzomer u te bieden heeft. Voor of na de trainingen heerlijk zwemmen in ons buiten bad of een potje tennis alles is mogelijk op Witterzomer. Er zijn diverse kampeerplaatsen waar u kunt overnachten. U kunt kiezen van standaard basisplekken tot zeer luxe kampeerplekken waarbij u beschikt over eigen sanitair.