Vakantiepark Witterzomer
Superbike Assen

Superbike Assen

  • Vakantiepark in Assen
  • 2,5 km van het circuit
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Superbike in Assen

In april wordt in Assen het jaarlijkse WK Superbike gehouden op het TT-circuit. Wilt u verzekerd zijn van een overnachtingsplek? Boek dan snel! Vakantiepark Witterzomer ligt op nog geen 2,5 km van het circuit en is de ideale uitvalsbasis voor uw bezoek aan het WK Superbike. Combineer het met een weekend op ons vakantiepark in Assen. U heeft de keuze uit ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Accommodatie Superbike Assen

Tijdens de Superbike in Assen kunt u op Vakantiepark Witterzomer kiezen om te overnachten in verschillende accommodaties geschikt voor 2 tot 20 personen. Zo kunt o.a. overnachten in een bungalow, familiehuis of ingerichte tent. Doordat vakantiepark Witterzomer gelegen is in Assen, overnacht u zeer dicht gelegen bij het TT-circuit. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows in Drenthe waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Camping tijdens Superbike Assen

Op zoek naar de gezelligste camping tijdens Superbike Assen? Camping Assen Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om naar de Superbike Assen te gaan Witterzomer op nog geen 2,5 km ligt kunt u genieten van de Superbike en gebruik maken van alle faciliteiten die Witterzomer u te bieden heeft. Voor of na de trainingen heerlijk zwemmen in ons buiten bad of een potje tennis alles is mogelijk op Witterzomer. Er zijn diverse kampeerplaatsen waar u kunt overnachten. U kunt kiezen van standaard basisplekken tot zeer luxe kampeerplekken waarbij u beschikt over eigen sanitair.

Sfeerimpressie van Vakantiepark Witterzomer