Vakantiepark Witterzomer
Overnachten Dutch Open Dance Assen

Overnachten Dutch Open Dance Assen

Overnachten Dutch Open Dance Assen

Zoekt u een accommodatie in Assen tijdens de Dutch Open Dance? Vakantiepark Witterzomer ligt op nog geen 2,5 km van de Bonte Wever waar de danswedstrijden worden georganiseerd. Op deze manier kunt u goed uitgerust en voorbereid aan de wedstrijd deelnemen of deze bezichtigen. Vakantiepark Witterzomer heeft een ruime keuze uit verschillende type accommodaties tijdens de danswedstrijd in Assen. Zo kunt u kiezen uit een bungalow met uitzicht op een speeltuin en bungalows die centraal op het park liggen. Maar zijn er ook onze prachtige vakantiehuizen, chalets, lodges, hotelkamers, camphomes, Safaritenten, trekkershutten en groepsaccommodaties.

Dutch Open Dance: accommodaties voor 4, 6 en 8 personen

Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit accommodaties voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen wanneer u naast het dansen nog actief bezig wilt zijn. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Op ons vakantiepark zijn ook bungalows voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten van uw verblijf tijdens het Dutch Open Dance. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn. Bekijk naast onze vakantiehuizen ook eens onze ruime chalets en luxe hotelkamers voor een verblijf tijdens het Dutch Open Dance in Assen.

Accommodatie huren Danswedstrijd Assen

  • Accommodaties Dutch Open Assen voor 4, 6 of 8 personen
  • Accommodaties Danswedstrijd Assen met 100 % nooit verveel garantie
  • Accommodaties Dutch Open Dance in Assen met vele faciliteiten

Arrangementen Dutch Open Dance