Kamperen op één van onze velden of lekker privé

Booking.com beoordeling Enquete beoordeling Zoover beoordeling ANWB beoordeling
Tentkamperen

Tentkamperen

Nieuw in 2018 Tentkamperen, dit betekend dat er 2 velden op ons park speciaal zijn gereserveerd voor kampeerders die een eigen tent meebrengen. Caravans, campers en vouwwagens laten we niet toe op deze velden. De velden die voor het Tentkamperen worden gebruikt bevinden zich op de Witteres, waar 6 ampere stroom is, huisdieren welkom zijn en een speeltuintje op het veld is.

Kamperen op de Witteres wordt nog leuker omdat we hier een compleet gerenoveerd toiletgebouw hebben staan, voorzien van speciaal sanitair voor de kleinste kampeerders en een ruimte aangepast voor minder validen.

Het Tentkamperen is te boeken met aankomst tussen 27-04 en 21-05 en 06-07 tot 03-09.

Meer info & Boeken

Plusplaats

Plusplaats

Onze Plusplaatsen zijn voorzien van 6 Amp. stroom en kabel-tv. Deze plaatsen bevinden zicht op vrijwel elk veld op het park. Er zijn verschillende goed uitgeruste sanitairgebouwen en het gebruik van warm water is gratis! Kamperen met huisdier is alleen mogelijk op de lichtgroen aangegeven velden op de plattegrond.

Meer info & Boeken

Comfort

Comfortplaats

Een Comfortplaats beschikt over 10 Amp. stroom, eigen water toe- en afvoer en kabel-tv. Deze plaatsen liggen op de Strandweide, het Eeftingsveld of op Boersveld of de Witteres waar ook uw huisdier welkom is. Het gebruik van warm water voor de douche en afwas is gratis!

 

Meer info & Boeken

Privé sanitair

Kampeerplaats met Privé sanitair

Wat een luxe, uw “eigen” unit bij de kampeerplaats met een wastafel, douche en toilet. Deze plaatsen zijn extra ruim en hebben 10 Ampère stroom, kabel-tv, water toe- en afvoerpunt en een eigen douche, wastafel en toilet.

Meer info & Boeken

Standaardplaats

Standaardplaats

Deze plaatsen hebben 6 Ampère stroom en liggen aan onze visvijver of op de Witteres 1200 nummers.

Meer info & Boeken

Seizoen- en maandplaatsen

Seizoen- en maandplaatsen

Wilt u langer genieten van onze prachtige kampeerplaatsen? Wij bieden u een maandplaats al v.a. € 175 en een seizoenplaats v.a. € 325. Deze plaatsen zijn niet online te reserveren, hiervoor helpen wij u graag op onze receptie of u kunt ons bellen voor advies. Al onze Seizoen- en maandplaatsen zijn Plusplaatsen zijn voorzien van 6 Amp. stroom en kabel-tv.

Meer info & Boeken

Winterkamperen

Winterkamperen

Op Witterzomer kunt u (toeristisch) 365 dagen per jaar kamperen. Op het veld Witterholt is een winterwarm toiletgebouw. Hier kunt u dus ook tijdens de herfst en winter gebruik van maken. Deze Plusplaatsen zijn voorzien van 6 Amp. stroom en kabel-tv.

Meer info & Boeken