Vakantiepark Witterzomer
Vergaderen

Groepen - Vergaderen / zaalhuur

Vergaderen / zaalhuur

Natuurrijk vergaderen

Een “Hutje op de hei”- sessie nemen we wel heel erg letterlijk! Vergaderen op Witterzomer is vergaderen in een natuurlijke omgeving, anders dan anders. Geen ‘vergaderfabriek’, maar een kleinschalig gebouw met gebruik van veel natuurlijke materialen en een uitstraling van bos en buiten zijn. De sfeer is ongedwongen, uitstekend om effectief te vergaderen. Bij ons vindt je zelfs schapen in de zaal!

Zalen en arrangementen

Op Witterzomer heb je de keuze uit diverse zalen, waarvan de meesten gevestigd zijn in Brasserie De Bosuil bij de ingang van het park. Afhankelijk van de grootte en de wensen van het gezelschap, bieden wij je diverse ruimtes. Je hebt de keuze uit diverse vergaderarrangementen of – indien gewenst – stellen we een maatwerk arrangement voor je samen.

Vergaderbreak

Met een 75 ha. grote achtertuin heb je een heerlijke uitloopgebied voor een wandeling tijdens de vergaderbreak. Maar ook voor een (uitgebreide) activiteit tijdens jullie bijeenkomst op Witterzomer zijn mogelijkheden. Want zeg je nu zelf: vergaderen gaat toch het beste met een ‘fris hoofd’?

Overnachtingsmogelijkheden

Bij meerdaagse bijeenkomsten kun je gebruik maken van de verblijfsaccommodaties van het park. De keuze hierin is zeer divers, van 2-persoons Hotelkamers, 4- tot 7-persoons Chalets en 4- tot 8-persoons Vakantiehuizen tot 20-persoons Groepshuizen.

Laat je eens informeren over de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst op deze unieke plek, wij doen je graag een passend voorstel! Neem contact met ons op voor meer informatie!