1. Fietsvierdaagse Assen
  2. Kampeerplaatsen en accommodaties
  3. ANWB 5-sterren familiecamping

Fietsvierdaagse in Drenthe

Bent u nog op zoek naar een gezellig verblijf tijdens de Fietsvierdaagse in Drenthe? Zoek dan niet verder! Vakantiepark Witterzomer in Assen biedt de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf tijdens de Fietsvierdaagse in Drenthe! Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlak bij de gezellige winkelstad Assen. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen. Het vakantiepark biedt diverse faciliteiten aan die uw Fietsvierdaagse in Assen helemaal compleet maken. Onze faciliteiten zijn zeer geschikt voor gezinnen en families. Een verblijf op een kampeerplaats of in een accommodatie op onze kindvriendelijke camping in Drenthe zijn beide mogelijk. Bekijk ons aanbod en boek bij Vakantiepark Witterzomer snel een verblijf voor de Fiets4daagse in Drenthe!

Bekijk het aanbod
 

Overnachten tijdens de Fietsvierdaagse in Assen

Tijdens de Fiets4daagse in Drenthe heeft u de mogelijkheid om een kampeerplaats of een accommodatie te boeken. De camping biedt verschillende kampeerplaatsen aan. Van een “puur natuur” kampeerplaats zonder stroom tot een luxe kampeerplaats met beschikking tot privé sanitair. Ook zijn er comfortplaatsen op onze camping aanwezig. Wanneer u liever verblijft in een vakantiehuis, dan heeft u de keuze uit een vakantiehuis in Drenthe voor 4, 6 of 8 personen. Op ons vakantiepark zijn ook bungalows aanwezig voor maar liefst 20 personen. Bekijk naast onze vakantiehuizen ook eens onze ruime chalets, stoere safaritenten en luxe hotelkamers. Op welke kampeerplaats of in welke accommodatie gaat u verblijven tijdens de Fiets4daagse in Assen?

 
 
 

Algemene informatie over de Fietsvierdaagse in Assen

Van 13 t/m 16 juli 2021 vindt de Fietsvierdaagse in Drenthe plaats (onder voorbehoud van de corona maatregelen). Dit leuke evenement wilt u natuurlijk bijwonen! Samen met uw partner, gezin of familie is dit een perfect uitstapje om er samen even heerlijk tussenuit te gaan. De toerfietstochten hebben 7 startplaatsen en hebben afstanden van 30, 40 of 60 km lang. U kunt starten vanuit Assen, Dalen, Emmen, Meppel, Norg of Westerbork. Ook is er voor het evenement aan de kinderen gedacht. Naast de toerfietstochten worden er namelijk speciale 4kids routes georganiseerd. Deze routes zijn 30 km lang met verschillende startpunten. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan de website van de Fiets4daagse in Assen voor meer informatie.

 

Faciliteiten op Vakantiepark Witterzomer

Naast de Fiets4daagse in Assen, maken onze parkfaciliteiten uw vakantie in Drenthe helemaal af! Onze parkfaciliteiten zijn zeer geschikt voor zowel jong als oud. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, ze hoeven zich daarom ook geen moment te vervelen op onze 5-sterren camping in Drenthe! Van diverse speeltuinen en sportvelden tot een openluchtzwembad en horecafaciliteiten, er is voor ieder wat wils!

 

Faciliteiten

  1. Indoor speeltuin
  2. Sportvelden
  3. Bowlingbaan
  4. Openluchtzwembad en recreatievijver
  5. Brasserie De Bosuil
 
Boek een verblijf tijdens de Fiets4daagse in Assen