Vakantiepark Witterzomer
Fietsvierdaagse Assen

Fietsvierdaagse Assen | Witterzomer Drenthe

Fietsvierdaagse Assen

Op zoek naar de gezelligste camping fietsvierdaagse Assen? Witterzomer in Assen heeft alles wat je van een camping tijdens de fietsvierdaagse Assen mag verwachten.
Camping fietsvierdaagse Assen Witterzomer is de ideale uitvalsbasis om vanaf de camping mee te doen aan de fietsvierdaagse. Witterzomer Camping fietsvierdaagse Assen biedt een bijzondere vakantie voor elk gezin. 

Campingplaatsen tijdens fietsvierdaagse Assen

Onze camping bied je verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen “prive sanitair”. Ook zijn er Comfortplaatsen op onze camping drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar jouw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag jouw viervoeter ook zwemmen.

Accommodaties tijdens fietsvierdaagse Assen

Op Vakantiepark Witterzomer heb je deze keuze uit een vakantiehuis voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kun je al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. Vakantiehuizen met eigen tuin met meubilair en terras op het zuiden voor de mooie dagen zodat je lekker met een boek kunt bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of tijdens vakantieperiode doldwaze avonturen beleven met ons Recreatieteam. Je kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal bungalows waar jouw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Op ons vakantiepark zijn ook bungalows voor maar liefst 20 personen, zodat je met de hele familie kunt genieten van uw verblijf. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalows drenthe beschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Wat je ook wilt organiseren, vakantiepark Witterzomer biedt de accommodatie voor al uw activiteiten. Bekijk naast onze bungalows ook eens onze ruime chalets en luxe hotelkamers. Wil je een verblijf boeken tijdens de fietsvierdaagse Assen, neem dan nu contact met ons op.

<< of bel 0592-393535 >>

Fietsvierdaagse Assen Camping Witterzomer staat voor:

  • De gezelligste camping tijdens de fietsvierdaagse Assen
  • Veel activiteiten voor kinderen
  • Mooie omgeving van camping Drenthe Camping fietsvierdaagse Assen met verwarmd buitenbad Camping fietsvierdaagse Assen met plusplaatsen
  • Camping fietsvierdaagse Assen met comfortplaatsen

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!