Vakantiepark Witterzomer
Kerstvakantie Witterzomer

Familiehuis Kerstvakantie Drenthe | Vakantiepark Witterzomer

Familiehuis Kerstvakantie Drenthe

Zoek je een familiehuis in de kerstvakantie in Drenthe? Dan zit je bij Witterzomer goed! Wij hebben namelijk een groot aanbod in familiehuizen voor een heerlijke kerstvakantie in Drenthe

Witterzomer is gelegen in het hart van Drenthe en ook nog eens vlakbij de geweldige hoofdstad Assen. Daarnaast is het gelegen nabij een prachtig natuurgebied waardoor je heerlijke, winterse wandelingen kunt maken.

Vakantiehuis Drenthe kerstvakantie

Kerst is één van de leukste periodes van het jaar, dat begrijpen wij bij Witterzomer ook! Daarom vindt je ook kerstsferen terug op ons vakantiepark in Drenthe en kun je de mooiste vakantiehuizen boeken. Je kunt komen overnachten met 4 personen, met 8 personen, of juist met 9 personen in een vakantiehuis inclusief ligbad, het aanbod is reuze in Drenthe tijdens de kerstvakantie!

Er zijn natuurlijk nog veel meer vakantiehuizen beschikbaar tijdens een kerstvakantie in Drenthe.

Groepsaccommodatie Drenthe kerstvakantie

Groepen kunnen zich heerlijk vermaken tijdens een kerstvakantie in Drenthe. Wat vindt je nou allemaal in een vakantiehuis bij ons?

  • Zeker 7 slaapkamers inclusief wastafel
  • 3 riante badkamers
  • Keukens om te koken (2)
  • Ruim oppervlak

Faciliteiten kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie kun je ook zeker gebruik maken van de faciliteiten van ons vakantiepark. Denk hierbij aan onze sportvelden of de visvijver. Wil je graag een vakantiehuis boeken? Neem contact met ons op of boek zelf jouw vakantiehuis online!

Omgeving

De omgeving in Drenthe is prachtig. Ontdek in de winter de sporen die de bosbewoners achterlaten in de dikke laag sneeuw.

Faciliteiten

Ook in de winterperiode kunt u gebruik maken van een van de vele faciliteiten op ons vakantiepark.