Vakantiepark Witterzomer
Familiehuis Drenthe

Familiehuis Drenthe

  • Familiehuizen Drenthe
  • Op 10 minuten van Assen
  • Gelegen in een bosrijke omgeving

Familiehuis Drenthe

Wanneer u op zoekt met naar een familiehuis in Drenthe hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een divers aanbod in vakantiehuizen. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in hartje Drenthe, in een zeer bosrijke omgeving op nog geen 5 minuten van de binnenstad van Assen. Kom genieten in een familiehuis op ons vakantiepark in Drenthe! Of u nou komt de familie, vrienden of heerlijk samen met uw partner, voor ieder soort reisgenootschap is er een geschikt familiehuis te vinden. Een greep uit ons aanbod vindt u hieronder:

Aanbod familiehuizen:

Grote familiehuizen in Drenthe

Speciaal voor groepen bieden wij tegen aantrekkelijke prijzen een tweetal groepsaccomodaties aan. Deze grote familiehuizen zijn geschikt voor maximaal 20 personen, zijn uitgerust met 7 slaapkamers met wastafel, 3 moderne badkamers en 2 compleet uitgeruste woonkeukens. In onze familiehuizen in drenthe geniet u van een groot woonoppervlak en ook rondom de familiehuizen is veel ruimte. Kom met een grote groep of met de gehele familie onbezorgd vakantie vieren bij Vakantiepark Witterzomer in een groot familiehuis in Drenthe!

Vele faciliteiten op Vakantiepark Witterzomer

Mocht u een familiehuis in Drenthe huren bij Vakantiepark Witterzomer dan kan uw groep gebruik maken van alle faciliteiten van Vakantiepark Witterzomer. Er zijn sportvelden, speeltuinen en tennisbanen. Op mooie zomerse dagen kunt u genieten van ons openluchtzwembad of zwemvijver met zandstrand. Ben u geïnteresseerd in het huren van een familiehuis in Drenthe? Neem dan nu contact met ons op!

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.