Vakantiepark Witterzomer
Drentse rijwielvierdaagse

Drentse Rijwielvierdaagse

Drentse rijwielvierdaagse

Ga je binnenkort naar de Drentse rijwielvierdaagse of lijkt het je fantastisch om deze eens mee te maken? De Drentse rijwielvierdaagse wordt gehouden in Assen, waar ook vakantiepark Witterzomer is gelegen.

Je kun hier overnachten op één van onze kampeerplekken, en wanneer je niet van kamperen houdt, hebben wij nog andere accommodaties.

Het startpunt van de Drentse rijwielvierdaagse is op slechts 2,5 kilometer van het vakantiepark gelegen. Het is een unieke ervaring en een bijzondere vakantie voor elk gezin. Onze camping heeft veel faciliteiten en scoort gemiddeld een 7,5 op Zoover.

Wil je graag meedoen met het hele gezin aan de Drentse rijwielvierdaagse? Kom dan eens langs op onze camping, de receptionist helpt je graag met het uitzoeken van een kampeerplek of accommodatie naar keuze. Je kunt kiezen uit diverse kampeerplaatsen, waar ook jouw huisdier welkom is.

Naast het grote fietspadennetwerk kun je ook heerlijk wandelen in de omgeving van Assen. De camping is gelegen in een beboste omgeving wat het ideaal maakt om heerlijke wandelingen te maken.

Camping Drentse Rijwielvierdaagse

  • Gezellige camping tijdens Drentse rijwielvierdaagse Assen
  • Veel activiteiten voor kinderen
  • Natuurrijke omgeving
  • Heerlijk verwarmd zwembad in de buitenlucht
  • Camping  met diverse kampeerplekken

Camping Drentse rijwielvierdaagse Assen

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een camping in Drenthe tijdens de rijwielvierdaagse? Neem contact met ons op voor meer informatie of boek jouw kampeerplekje direct online!

Drentse Rijwielvierdaagse | Camping Witterzomer